ΕΠΣ Θράκης: Επιστρέφει “γερός” στα γήπεδα ο πρώην του Πανθρακικού και Εθνικού Μαμούτ Σειδάν

 

Την παραμονή ή στην ουσία μια νέα μεταγραφή αυτή του “άτυχου”  Μαμούτ Σειδάν ανακοίνωσε ο ΠΑΟΚ Κοσμίου.

Ο πρωην παίκτης του Πανθρακικού και του Εθνικού Αλεξανδρούπολης τραυματίστηκε στα τέλη Σεπτεμβρίου στον αγώνα κυπέλλου με το Κοπτερό και παρά την νίκη με 0-4 όλων τότε τα χαμόγελα πάγωσαν μετά την μαγνητική, στο άκουσμα ότι κόπηκαν οι χιαστοί του. Ο Μαμούτ εγχειρίστηκε στην Προύσα σε έναν από τους καλύτερους γιατρούς της χώρας που από αυτόν πέρασαν πολλοί αθλητές.

Πάντως όπως και την στιγμή του τραυματισμού τον Σεπτέμβρη δίπλα στον παίκτη από την πρώτη στιγμή είναι η διοίκηση του ΠΑΟΚ Κοσμίου, που ανέλαβε και τα έξοδα της εγχείρισης, πράγμα που και ομάδες επαγγελματικών κατηγοριών δεν κάνουν για τους παίχτες τους.

Η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ Κοσμίου: Το ΔΣ του ΠΑΟΚ Κοσμίου σας ανακοινώνει οτι ήρθε σε συμφωνία για την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Μαμουτ Σειδαν. Την ποδοσφαιρική του αξία την γνωρίζουμε όλοι εντός και εκτός νομού, έχοντας διαπρέψει στα γήπεδα της Super League με την φανέλα του Πανθρακικού. Μετά τον άτυχη τραυματισμό που είχε στον αγώνα κυπέλλου με το Κοπτερό που τον κράτησε εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων για αρκετούς μήνες πλέον η αποθεραπεία του βρίσκεται στο τελικό στάδιο και θα βρίσκεται κοντά μας από την αρχή της προετοιμασίας. Σου ευχόμαστε να είσαι σιδερένιος και άλλο κακό να μην σε βρει. Καλη ποδοσφαιρικη χρονια Μαμουτ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here