Βόμβα από Καραβασίλη! Χρέωναν 290 ευρώ στην ΕΠΟ το κάθε εισιτήριο από Αλεξανδρούπολη για Αθήνα!!!

 

Σε μια πρωτοφανή αποκάλυψη προχώρησε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Έβρου και πρώην ταμίας της ΕΠΟ Χρήστος Καραβασίλης, από το βήμα της Γενικής Συνέλευσης. Όπως είπε, παρατήρησε ότι τα δικά του αεροπορικά εισιτήρια από την Αλεξανδρούπολη για την Αθήνα, το ταξιδιωτικό πρακτορείο που συνεργαζόταν με την Εθνική Ομάδα τα χρέωνε 290 ευρώ έκαστο!

Αντιστοίχως, εισιτήρια για τους διεθνείς παίκτες από την Γερμανία για Αθήνα άγγιζαν τα 1.000 ευρώ, ενώ το πραγματικό τους κόστος θα έπρεπε να είναι στο ένα τέταρτο της τιμής αυτής. Τις αναφορές αυτές τις έκανε σε σχέση με το «σκάνδαλο Travel Plan», όπως έχει χαρακτηριστεί και αφορούσε υπερτιμολογήσεις από το γνωστό ταξιδιωτικό πρακτορείο που συνεργαζόταν με την ΕΠΟ.

Ο Εβρίτης παράγοντας ουσιαστικά υποστήριξε ότι ήταν αυτός που παρατήρησε αυτές τις περίεργες τιμές και κίνησε τις διαδικασίες για να καταγγελθεί η σύμβαση, αλλά τώρα κινδυνεύει να βρει τον μπελά του για αυτόν τον λόγο, καθώς φέρεται να είναι υπό διερεύνηση από τον εισαγγελέα. Η υπόθεση είναι σε προανακριτικό στάδιο και ο ίδιος δεν έχει ακόμα κληθεί να καταθέσει αλλά κάτι τέτοιο εκτιμάται ότι θα γίνει.

Ο Χρήστος Καραβασίλης μιλώντας σε πηγαδάκια σε άλλους συνέδρους της Γενικής Συνέλευσης της ΕΠΟ, αποκάλυψε ότι όταν τα ανακάλυψε όλα αυτά, κίνησε διαδικασίες να καταγγελθεί η σύμβαση με το Travel Plan από κοινού με τον τότε πρόεδρο Γιώργο Γκιρτζίκη, αλλά υπήρχαν στελέχη και υπάλληλοι μέσα από την Ομοσπονδία που έκαναν ότι περνούσε από το χέρι τους για να μην συμβεί αυτό.

Πρόσθετε ότι λόγω της συγκεκριμένης σύμβασης που είχε υπογραφεί από προηγούμενη διοίκηση, ουσιαστικά η ΕΠΟ ήταν σε καθεστώς ομηρίας. Για υποχρεώσεις εθνικών ομάδων το ταξιδιωτικό πρακτορείο ενημερωνόταν μήνες πριν για τα εισιτήρια που θα χρειάζονταν, γίνονταν προκρατήσεις αλλά όταν ερχόταν η ώρα των διοργανώσεων, δήλωσε πρόβλημα ρευστότητας με αποτέλεσμα να βρίσκονται στον αέρα τα ταξίδια της Εθνικής και προκειμένου να μην βρεθεί προ τετελεσμένων η ΕΠΟ, υποχρεωνόταν να παράσχει ταμειακές διευκολύνσεις στο Travel Plan για τις οποίες τώρα ο ίδιος θα κινδυνεύσει να βρεθεί ενώπιον της δικαιοσύνης.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι την ομιλία του Καραβασίλη την παρακολούθησε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον το σώμα της Γενικής Συνέλευσης. Όταν μάλιστα συμπλήρωσε τα έξι λεπτά που είχε ως χρόνο ομιλίας, σύνεδροι ζήτησαν από τον πρόεδρο της ΓΣ και πρόεδρο της διοικούσας της ΕΠΟ Γιάννη Δρόσο να αφεθεί να ολοκληρώσει την ομιλία του αξιοποιώντας όσο χρόνο χρειαζόταν, κάτι που έγινε δεκτό τελικά για όλους τους ομιλητές.

Λίγο αργότερα μάλιστα ο Καραβασίλης βρήκε από το βήμα της Γ.Σ. συμπαραστάτη τον Βαγγέλη Γραμμένο, μοναδικό μέχρι στιγμής υποψήφιο για την προεδρία της ΕΠΟ, ο οποίος τόνισε: «Όπως είπε και ο φίλος μου ο πρώην ταμία της ΕΠΟ Χρήστος Καραβασίλης, είναι απαράδεκτο να χρεώνονται 1.000 ευρώ τα εισιτήρια Φρανκφούρτη-Αθήνα ή 300 ευρώ το δικό του από την Αλεξανδρούπολη», δίνοντάς του εμμέσως τα εύσημα για την αποκάλυψη του σκανδάλου από την πλευρά του.