Football League: “Ψωνίζει” από Θράκη ο Άρης! Στα υπόψιν και ο Δημήτρης Σιώπης

 

Μετά τον Χουσείν Μουμίν ένας ακόμη Θρακιώτης αυτή την φορά από τον Έβρο, ο Δημήτρης Σιώπης φλερτάρει και αυτός με τον Άρη.

Ο 21χρονος πλάγιος μπακ από το Τυχερό, είναι πρώην παίκτης και αρχηγός της ομάδας Νέων του Ολυμπιακού, με την οποία έφτασε μέχρι τους τέσσερις του Τσάμπιονς Λίγκ Νέων.

Ο Δημήτρης Σιώπης είναι ο μικρότερος αδερφός του Μανώλη Σιώπη, που αγωνίζεται από πέρυσι στον Πανιώνιο. Τα δυο αδέρφια είχαν αποκτηθεί από την ακαδημία του Παναγιώτη Λογαρά του Ολυμπιακού Απαλού με διαφορά ολίγων μηνών από την ομάδα του Πειραιά και μάλιστα αμφότερα είχαν υπογράψει και επαγγελματικά συμβόλαια με τους ερυθρόλευκους.

Προπέρυσι ο Δημήτρης Σιώπης, που από πιτσιρικά τον φώναζαν «Τζίμη» όταν μεγάλωνε στο Τυχερό (είναι γεννηθείς στις 6/9/1995) , είχε δοθεί δανεικός στον Φωστήρα, με τον οποίο είχε 22 συμμετοχές. Μάλιστα, βρέθηκε αντιμέτωπος με τον αδελφό του Μανώλη, στην «λευκή» ισοπαλία του Κυπέλλου εναντίον του Πανιωνίου.

Ο Δημήτρης Σιώπης είχε 6 συμμετοχές στο Τσάμπιονς Λιγκ Νέων με την πολύ καλής ομάδα Νέων του Ολυμπιακού του Μπερντ Στορκ, την σεζόν 2013-2014, ενώ την τελευταία διετία αγωνίστηκε στην Σπάρτη. Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε είχε 21 συμμετοχές και 2 γκολ, ππρόπερι στην Γ’ Εθνική 19 συμμετοχές, ενώ αποχώρησε από την ομάδα της Πελοποννήσου λίγο πριν ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα, λόγω οικονομικών ζητημάτων.