Ακριτίδεια 2017: Ανάμεσα σε Άρτα και Αιτωλοακαρνανία θα κριθεί ο τίτλος! Καύσωνας και κούραση έκριναν τους νικητές

 

Υπόθεση του Γ’ Ομιλου θα είναι ο τελικός των 10ων Ακριτιδείων 2017, του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Εκπαιδευτικών, αφού στους ημιτελικός που έγιναν στο γήπεδο της Καππαδοκίας κάτω από δύσκολες συνθήκες και αφόρητη ζέστη οι Αιτωλοακαρνανία και  Άρτα πήραν το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό.

Στον πρώτο ημιτελικό η Αιτωλοακαρνανία επικράτησε στα πέναλτι 5-3 των Ιωαννίνων αφού στην κανονική διάρκεια οι δυο ομάδες έμειναν στο μηδεν κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες αλλά και κούραση αφού οι ομάδες αγωνίστηκαν και το πρωι για τα προημιτελικά με τους Ηπειρώτες να ηττώνται αυτήν την φορά στην ρουλέτα των πέναλτι σε αντίθεση με το πρωί  που επικράτησαν της Κύπρου.

Στον άλλο ημιτελικό η Άρτα επικράτησε 3-2 της μικτής Καστοριάς/Φλώρινας μετά από ένα ενδιαφέρον παιχνίδι και μετά από 48 ώρες θα αντιμετωπίσει ξανά το πρωί την ομάδα της Αιτωλοακαρνανίας στο γήπεδο Καππαδοκίας. Θυμίζουμε οι δυο ομάδες ήταν στον ίδιο όμιλο και αναδείχθηκαν ισόπαλες με 0-0 για την φάση των ομίλων.

Το δύσκολο και για τις 2 ομάδες είναι ότι θα δώσουν τρίτο παιχνίδι σε 24 ώρες και έκτο σε πέντε μέρες, με την Άρτα αν και με νεότερη σύνθεση να έχει λίγοτερο χρόνο ξεκούρασης από τους αντιπάλους της.

Θυμηθείτε τι έγινε το πρωί του Σαββάτου στα προημιτελικά με ένα κλικ ΕΔΩ.

Ημιτελικά (Σάββατο 1/7)
18.30 Γήπεδο Καππαδοκίας Ιωάννινα-Αιτωλοακαρνανία 0-0 (πεν. 3-5)
19:45 Γήπεδο Καππαδοκίας Φλώρινα/Καστοριά- Αρτα 2-3

Μικρός Τελικός (Κυριακή 2/7)
9:00 Γήπεδο Καππαδοκίας Φλώρινα/Καστοριά-Iωάννινα

Μεγάλος Τελικός (Κυριακή 2/7)
10:00 Γήπεδο Καππαδοκίας Άρτα-Αιτωλοακαρνανία