ΕΠΣ Έβρου: Διαζύγιο – έκπληξη της Ένωσης Άνθειας Αρίστεινου με τον Μιχάλη Φλώρο

Αίσθηση στα ποδοσφαιρικά στέκια του Έβρου προκαλεί η απόφαση της διοίκησης της Ένωσης Άνθειας Αρίστεινου να διακόψει την συνεργασία της με τον Μιχάλη Φλώρο, ο οποίος καθόταν στον πάγκο της ομάδας τα τελευταία δύο χρόνια.

Σε αυτήν την διετία ο Φλώρος οδήγησε την Άνθεια σε ισάριθμους τελικούς, ενώ κατάφερε να εξελίξει την ομάδα στον τρίτο πόλο, μετά την ΑΕΔ και τον Oρέστη, που τουλάχιστον μέχρι τα μισά του πρωταθλήματος έδειχνε ικανός να διεκδικήσει ακόμα και τον τίτλο.

Την απόφαση για το διαζύγιο με πρώην αρχηγό του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, ο οποίος ξεκίνησε από την Ένωση Άνθειας Αρίστεινου την προπονητική του καριέρα (φωτο από την προ διετίας ανακοίνωση της συμφωνίας), την έλαβε το βράδυ της Δευτέρας η Γενική Συνέλευση του συλλόγου.

Ήδη μάλιστα εκδόθηκε και σχετική ανακοίνωση. Η ανακοίνωση της Ένωσης Άνθειας Αρίστεινου έχει ως εξής:

«Κατά τη χθεσινοβραδινή πρώτη συνεδρίαση του Δ.Σ. για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά αποφασίστηκε και ανακοινώνεται επίσημα η λύση της συνεργασίας της ομάδος με τον προπονητή Μιχάλη Φλώρο. Άπαντες ευχαριστούμε τον Μιχάλη για την άψογη συνεργασία που είχαμε αυτά τα 2 χρόνια. Μέχρι την Τετάρτη 5/7 θα γίνει η ανακοίνωση του νέου coach της ομάδας. Συν το χρόνο θα ανακοινωθούν και οι 2-3 προσθήκες νέων ποδοσφαιριστών, καθώς το roster της ομάδος απαρτίζετε από έμπειρους ποδοσφαιριστές που καλύπτουν όλες τις θέσεις».