Ασημένιος στο Πανελλήνιο Παίδων των Τρικάλων και μέλος πλέον της Εθνικής Ομάδας ο Μιχάλης Παπουτσόγλου του Διομήδη Ξάνθης

 

Δεύτερος στην Ελλάδα στην κατηγορία παίδων στα 200 μέτρα αναδείχθηκε ο Μιχάλης Παπουτσόγλου του Διομήδη Ξάνθης στα 200 μέτρα στο πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων και κορασίδων που διεξήχθη το Σαββατοκύριακο 24 και 25 Ιουνίου στα Τρίκαλα.

Πλέον, όπως επισημαίνει και ο σύλλογός του, ο ξανθιώτης αθλητής είναι μέλος της Εθνικής Ομάδας Παίδων στο αγώνισμα των 200 μέτρων αφού αναδείχθηκε 2ος πανελληνιονίκης στα 200 μέτρα στην κατηγορία του πετυχαίνοντας επίδοση 22:45. Μια μέρα νωρίτερα στα 100 μέτρα πέτυχε την 4η καλύτερη επίδοση στην Ελλάδα τερματίζοντας σε 11:29 και μένοντας οριακά εκτός βάθρου.

«Ευχαριστούμε και συγχαίρουμε δημοσίως τον Μιχάλη που έκανε για μια ακόμη φορά τον σύλλογο μας υπερήφανο αλλά και τα υπόλοιπα παιδιά μας τον Χόφφα Χάλεντ, τον Δομασή Ιωάννη και την μικρή μας Βασιλειάδου Χρυσούλα για την εξαιρετική παρουσία τους στα αγωνίσματα που λάβανε μέρος. Τους ευχόμαστε υγεία, καλή συνέχεια και πολλές αντιστοιχες επιτυχίες στο μέλλον», επισημαίνει το ΔΣ του Διομήδη.