Μόνιμος κάτοικος Ισπανίας και επίσημα ο πρώην «Ξανθιώτης» Δημήτρης Σιόβας!

 

Αποτέλεσε παίκτη των ακαδημιών της Ξάνθης, για περίπου 3 χρόνια, αλλά ποτέ δεν «ανδρώθηκε» με την ομάδα της Θράκης, και η συνέχεια του Δημήτρη Σιόβα λίγο πολύ είναι γνωστή. Πανιώνιος, Ολυμπιακός και πλέον και επίσημα μόνιμος κάτοικος Ισπανίας, με την Λεγανιές, να τον αγοράζει από τον Ολυμπιακό.

Η ομάδα της Λεγανιές, λοιπόν, ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του Δραμινού σέντερ μπακ, από τον Ολυμπιακό. Ο Σιόβας, έπαιξε 69 φορές με τη φανέλα των ερυθρολεύκων, όμως δε στέριωσε, με αποτέλεσμα πέρυσι το καλοκαίρι να ψάξει το μέλλον του σε νέες ποδοσφαιρικές πολιτείες. Κάπως έτσι, παραχωρήθηκε δανεικός στην Ισπανική ομάδα της Λεγανιές, με την οποία έπαιξε σε 16 αγώνες τη σεζόν που ολοκληρώθηκε και την βοήθησε να παραμείνει στην πρώτη τη τάξει κατηγορία της Ισπανίας.

Ο προπονητής και οι υπεύθυνοι της Λεγανιές, αποφάσισαν πως ο Σιόβας, προφανώς «τους κάνει», και γιαυτό το λόγο κατέθεσαν επίσημη πρόταση για την αγορά των δικαιωμάτων του Σιόβα από τον Ολυμπιακό. Μετά, λοιπόν, και από τις συζητήσεις που πραγματοποιήθηκαν ανάμεσα στις δύο πλευρές, συμφώνησαν στο ποσό των 3 εκατομμυρίων ευρώ, αλλά και ποσοστό μεταπώλησης 20% για του Πειραιώτες, και πλέον ο Σιόβας, αποτελεί και επίσημα παίκτη της Λεγανιές.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here