ΕΠΣ Θράκης: Σημαντικές ανανέωσεις του ΠΑΟΚ Κοσμίου με Πότση, “Δελη” και “Ξεν”!

 

Τις ανανεώσεις με τρεις εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές που βοήθησαν τα μάλα στην κατάκτηση του Κυπέλλου, στο πρωτάθλημα και στο Κύπελλο Ερασιτεχνών ανακοίνωσε ο ΠΑΟΚ Κοσμίου.

Πρόκειται για τον πρωην πορτιέρο του ΠΑΟΚ και Βέροιας Νίκο Δεληγιάννη,  τον μέσο και αρχηγό πλέον Στέλιο Ξενάκη και τον πρωην πληθωρικό αμυντικό του ΠΑΣ Γιάννινα Στέργιο Πότση.

Οι ανακοινώσεις του Κοσμίου: Το ΔΣ του ΠΑΟΚ Κοσμιου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει την ανανέωση συνεργασίας με εναν εκ τον κορυφαίων ποδοσφαιριστών τουλάχιστον στον Ν. Ροδόπης και πρώτο πλέον ΑΡΧΗΓΟ στην ομαδα μας ΞΕΝΑΚΗ ΣΤΕΛΙΟ. Οτι και να γραψουμε για τον Στελιο ειτε σαν ΠΑΙΚΤΗ ειτε σαν ΑΝΘΡΩΠΟ θα είναι πολύ λιγα. Καλη ποδοσφαιρικη χρονια ΞΕΝ.

Το ΔΣ του ΠΑΟΚ Κοσμιου ειναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινωσει την ανανέωση της συνεργασίας για ακομα μια χρονια με τους ποδοσφαιριστές Δεληγιαννη Νικο και Ποτση Στεργιο. Δυο ποδοσφαιριστές που συνέβαλαν τα μέγιστα τι σεζον που περασε για την επίτευξη τον στόχων που ειχε η ομαδα μας. Καλη ποδοσφαιρικη χρονια παιδιά.