Τρια στα τρια και πρωτιά για τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης που περιμένει στον “εμφύλιο” τον Έβρο Σουφλίου

 

Σε ένα σχετικά αδιάφορο παιχνίδι όπου ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης ήθελε και μαθηματικά να εξασφαλίσει την πρώτη θέση απέναντι στην μαχητική Ελπίδα Αμπελοκήπων οι Εβρίτες επικράτησαν με 3-2 και κατέκτησαν την πρώτη θέση στον Α’ Ομιλο και θα αντιμετωπίσουν στο ίδιο γήπεδο στους Αμπελόκηπους τον Έβρο Σουφλίου με “επαθλο” το εισιτήριο για το φάιναλ φορ του Πανελλήνιου των Παίδων.

O Eθνικός ήταν πολύ καλός στα πρώτα 2,5 σετ αφού επικράτησε εύκολα 25-19 και 25-18 και προηγήθηκε με 13-10 στο τρίτο σετ. Κάπου εκεί σταμάτησε να παίζει και έχασε το τρίτο με 25-22 και το τέταρτο αμαχητί με 25-11. Ευτυχώς αν και δεν είχε σημασία αφού ακόμα και με ήττα θα έβγαινε πρώτος τα παιδιά του Τσουλκανάκη έδειξαν ψυχραιμία και επικράτησαν με 15-11 στο ται μπρέικ.

Τα σετ: 2-3 (19-25, 18-25, 25-22, 25-11, 11-15)

ΕΛΠΙΔΑ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ (Μαμάης): Ρετζέπης, Αθανασίου, Γιαμακίδης, Σαλταφερίδης, Χατζηνάκος, Σιμητός, Πούλος (λ) – Μαγδαλιανίδης, Φελεκίδης, Καλλέργης, Μυλωνάς.

ΕΘΝΙΚΟΣ (Τσουλκανάκης) Ανδραβίζος, Αλεξάκης, Μούχλιας, Ποιμενίδης, Κεσεσίδης, Παπάζογλου, Μακρίδης (λ) / Μύρος (λ), Γκότοβος, Χατζίδης, Δημητριάδης, Ραπτόπουλος.

Την πρόκριση τους στα ημιτελικά πανηγύρισαν οι Εθνικός Αλεξανδρούπολης, ΠΟ Νέων Μουδανιών (Α’ όμιλος), Ηρακλής, Έβρος Σουφλίου (Β’ όμιλος), Μίλωνας, Ολυμπιάδα Πατρών (Γ’ όμιλος), Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός (Δ’ όμιλος) και την Παρασκευή διεξάγονται οι αγώνες της ημιτελικής φάσης όπου οι νικητές παιρνάνε στο φάιναλ φορ:

Κλειστό Μίλωνα
18:00, ΑΟΝΣ Μίλων – Ολυμπιακός
20:00, Παναθηναϊκός – ΑΕΠ Ολυμπιάς

«Ι. Λεμονίδης»
17:00, Εθνικός Αλεξανδρούπολης – ΑΣΑ Έβρος

Κατσάνειο
18:00, Ηρακλής – ΠΟ Νέων Μουδανιών

Οι βαθμολογίες των Ομίλων

Α’ Ομιλος: Εθνικός 6, Νέα Μουδανιά 5, Ελπίδα Αμπελοκήπων 4, Αντίκυρα 3

Β’ Όμιλος: Ηρακλής 6, Έβρος Σουφλίου 5, Ίκαρος Έδεσσας 4, Πρέβεζα 3