70 μετάλλια ο ΟΦΘΑ στους Θερινούς Αγώνες Προαγωνιστικών Κατηγοριών της Καβάλας

 

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε πραγματοποιήθηκαν στην πόλη της Καβάλας οι θερινοί αγώνες Προαγωνιστικών κατηγοριών (ηλικίες 9-12 ετών) με τη συμμετοχή 350 περίπου κολυμβητών και κολυμβητριών από την Περιφέρεια Αν. Μακεδονίας & Θράκης.

Με το επίπεδο των αγώνων να είναι πολύ υψηλό και στους πιο ανταγωνιστικούς ίσως θερινούς αγώνες των τελευταίων ετών η ομάδα του ΟΦΘΑ αγωνιζόμενη με τον πρωτοφανή αριθμό των 61 κολυμβητών πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση και κατέκτησε 31 χρυσά, 24 ασημένια και 15 χάλκινα μετάλλια κατακτώντας την θέση στην άτυπη κατάταξη των σωματείων!

Έτσι λοιπόν έπεσε η αγωνιστική αυλαία και της φετινής χρονιάς με τα μικρά δελφινάκια της ομάδας να υπερβάλουν εαυτό, και με πολύ καλή δουλειά, συνέπεια, τακτικότητα στις προπονήσεις, προσπάθεια και πολύ αγάπη, διατηρώντας τον ΟΦΘΑ στο πολύ υψηλό επίπεδο.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά μου , για την καθημερινή προσπάθεια τους καθ όλη τη διάρκεια της χρονιάς, για την υπομονή και την επιμονή, ιδιαίτερα στις δύσκολες στιγμές μας, καθώς και για όλες τις όμορφες απλές και καθημερινές στιγμές που μου χάρισαν όλη τη χρονιά σαν άνθρωπο! Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γονείς τους, για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν για ακόμη μια σεζόν. Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ είναι το λιγότερο που μπορώ να πω στο Δ.Σ. της ομάδας μου και ιδιαίτερα στους κ. Παντελή Αγοράκη, κ. Κώστα Αλεξάκη και κ. Βαλάντη Σαϊρη οι οποίοι ήταν πάντα δίπλα μου, αρωγοί και στην πιο τρελή σκέψη που κάναμε για την ομάδα!» δήλωσε ο προπονητής του τμήματος Τάσος Καλλιτσάρης.

Το Δ.Σ. του ΟΦΘΑ με τη σειρά του ευχαριστεί και συγχαίρει τους γονείς για την άψογη συνεργασία τους, υπομονή , επιμονή και την υποστήριξη τους καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς,  όλα τα παιδιά για την προσπάθεια τους, καθ όλη τη χρονιά και τον προπονητή  Τάσο Καλλιτσάρη!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here