Κρητικός Ιερέας στο Διδυμότειχο χορεύει… πεντοζάλη και αποθεώνεται (+video)

 

Ένας ιερέας, ο εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Διδυμοτείχου πατήρ Νικόλας Καρπαθάκης, «έκλεψε» την παράσταση με το εντυπωσιακή χορευτικό του σόλο στην ετήσια γιορτή του Μουσικοχορευτικού και Καλλιτεχνικού Συλλόγου «Ορφεύς» Διδυμοτείχου, για τη λήξη της χορευτικής περιόδου 2016 -2017.

Όταν άρχισαν τα τραγούδια της ιδιαίτερης πατρίδας του, της Κρήτης, δεν άντεξε και σηκώθηκε και άρχισε να χορεύει μαζί με το συγκρότημα και φυσικά αποθεώθηκε από τους παριστάμενους. Η εκδήλωση έγινε στο κλειστό γυμναστήριο δίπλα στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Διδυμοτείχου. Με την συνοδεία του Μουσικού Σχήματος «Ακριτικός Ήχος» και των κυρίων Γ. Γλυκοκόκαλου (Κρητική Λύρα) και Λευτέρη Χριστοδουλάκη (Λαούτο), τα τμήματα του Ομίλου παρουσίασαν χορούς από Δυτική και Βόρεια Θράκη, Μακεδονία, Ήπειρο, Νησιά Αιγαίου και Κρήτη.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Βουλευτής Έβρου Δημοσχάκης Αναστάσιος, ο Δήμαρχος Διδυμοτείχου Πατσουρίδης Παρασκευάς, οΣτγός Δκτής της XVΙ Μ/Κ ΜΠ Δημήτρης Μπονώρας, ο εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Διδυμοτείχου Ορεστιάδας και Σουφλίου π. Νικόλαος Καρπαθάκης, καθώς και πολύς κόσμος που παρευρέθηκε στην εκδήλωση.

πηγή: evros-news