Volley League: Μετά από τρία ονειρικά χρόνια δείχνει την πόρτα της εξόδου ο ΠΑΟΚ στον Δημήτρη Γκαρά

 

Η ανακοίνωση του Παπαδημητρίου από το ΤΑΑ ΠΑΟΚ ουσιαστικά ανοίγει την πόρτα της εξόδου στον ορεστιαδίτη λίμπερο Δημήτρη Γκαρά, ο οποίος πήγε πριν τρία χρόνια στον δικέφαλο και κατάφερε να ζήσει τρία ονειρικά χρόνια με ισάριθμες κατακτήσεις πρωταθλημάτων.

Ο Γκαράς είχε δηλώσει ότι ο ΠΑΟΚ αποτελούσε την πρώτη του προτεραιότητα για πιθανή ανανέωση της συνεργασίας μαζί του, ωστόσο όπως είχε αναφέρει ο Γιάννης Παρασκευαΐδης σε ρεπορτάζ του στο PAOK24, ανάμεσα στον σύλλογο και τον εβρίτη παίκτη υπήρχε οικονομική διαφορά η οποία ανέρχεται στα 5000 ευρώ.

Ο έμπειρος πλέον λίμπερο βρισκόταν τις τελευταίες μέρες στη Βαρκελώνη με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα όπου συμμετείχε σε μια ακόμα διοργάνωση του World League, ενώ πριν προλάβει να επιστρέψει στην Αθήνα, έφυγε την Τετάρτη και πάλι για το Ταλίν.

Ο Γκαράς αναμφίβολα αποτελεί μια από τις σημαντικές μονάδες του Δικεφάλου τα τελευταία χρόνια. Ο παίκτης μπορεί να έχει προτάσεις από άλλες ελληνικές ομάδες αλλά δεν είχε απαντήσει σε καμία περιμένοντας τον ΠΑΟΚ, που αποτελούσε την πρώτη του επιλογή.

Ωστόσο η κίνηση του συλλόγου της Θεσσαλονίκης να κλείσει άλλο λίμπερο μάλλον δείχνει ότι στον ΠΑΟΚ θεώρησαν σωστό να μην περιμένουν, να μην γεφυρώσουν το χάσμα και να του δείξουν κατά τα φαινόμενα την πόρτα της εξόδου, όπως σχολιάζουν και οι οπαδικές ιστοσελίδες ων ασπρόμαυρων…