«Γκολ στην ισότητα» με φιλικά και μίνι τουρνουά πριν την έναρξη του 2ου Βαλκανικού Τουρνουά της Αλεξανδρούπολης

 

Ο Αθλητικός Όμιλος Θράκης και ο Αθλητικός Όμιλος Καππαδοκίας διοργανώνουν την Τετάρτη 14 Ιουνίου 2017 και ώρα 18:00 στο Δημοτικό Στάδιο Αλεξανδρούπολης “Φώτης Κοσμάς” αγώνα ποδοσφαίρου μεταξύ της Μεικτής Θράκης και του Α.Ο. Καππαδοκίας.

Την ίδια ημέρα στις 21:00 σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στην παραλιακή οδό, απέναντι από το Νομαρχείο Αλεξανδρούπολης, το Συμβουλευτικό Κέντρο Υποστήριξης Γυναικών-Θυμάτων Βίας του Δήμου Αλεξανδρούπολης σε συνεργασία με τον Αθλητικό Όμιλο Θράκης διοργανώνουν μίνι τουρνουά ποδοσφαιρικών αγώνων 5 x 5 με τη συμμετοχή ομάδων (άνδρες – γυναίκες, αγόρια – κορίτσια) από φορείς, υπηρεσίες, σχολεία και συλλόγους της Αλεξανδρούπολης.

Οι εν λόγω εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με αφορμή το 2ο Βαλκανικό Τουρνουά Γυναικείου Ποδοσφαίρου που θα διεξαχθεί στην Αλεξανδρούπολη το άλλο Παρασκευοσαββατοκύριακο (16-17-18 Ιουνίου) με σκοπό τη διάδοση του γυναικείου ποδοσφαίρου και την καταπολέμηση των έμφυλων στερεοτύπων.

Η αθλητική εμφάνιση της Μεικτής Θράκης συμβάλλει με το μήνυμα «Όχι Βία στη Γυναίκα». Η εκδήλωση είναι ανοικτή σε όλους (άνδρες – γυναίκες, αγόρια – κορίτσια) και καλούνται ιδιαίτερα να δώσουν το παρών στους βαλκανικούς αγώνες, ώστε η διοργάνωση που γεννήθηκε πέρυσι στην Αλεξανδρούπολη να παραμείνει στην πόλη που γεννήθηκε.

"Βάζουμε Γκολ στην Ισότητα": φιλικό στην παραλιακή ενόψει 2ου Βαλκανικού τουρνουά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here