ΕΠΣ Θράκης: Το ευχαριστώ της διοίκησης του ΠΑΟΚ Κοσμίου στον Γιώργο Δίγκα

 

Ο Γιώργος Δίγκας ανακοίνωσε την αποχώρηση του από τον ΠΑΟΚ Κοσμίου μετά τη λήξη του τελευταίου αγώνα του Σαββάτου με τη Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου, παρά την αρκετά πετυχημένη χρονιά που είχε με την ομάδα του Κοσμίου (θυμηθείτε ΕΔΩ).

Η διοίκηση της ομάδας με ανακοίνωση της ευχαριστεί θερμά τον Γιώργο Δίγκα για την προσφορά του στην ομάδα, ευχόμενοι ότι καλύτερο στην καριέρα του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση του ΠΑΟΚ Κοσμίου, ευχαριστώντας τον Γιώργο Δίγκα για την προσφορά του:

ΚΟΣΜΙΟ 05 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017

Προς

κ. Δίγκα Γιώργο

ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Αγαπητέ Γιώργο

​Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ποδοσφαιρικού Αθλητικού Ομίλου Κοσμίου αισθάνεται την ηθική υποχρέωση αλλά και την ανάγκη να σου εκφράσει ομόφωνα και δημόσια τις πιο θερμές του ευχαριστίες για την μεγάλη προσφορά σου προς τον Όμιλό μας, με το τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2016-2017.

Μαζί σου καταφέραμε να κατακτήσουμε το κύπελλο της ΕΠΣ ΘΡΑΚΗΣ, να παίξουμε το καλύτερο ποδόσφαιρο στην κατηγορία μας και να τερματίσουμε δεύτεροι στο πρωτάθλημα, χάνοντας την άνοδο στην Γ΄ Εθνική από λεπτομέρειες.
Η προσωπικότητά σου, ο επαγγελματισμός σου, η σκληρή και καθημερινή δουλειά, η άριστη γνώση του τοπικού μας ποδοσφαίρου, ο αμοιβαίος σεβασμός, η καλή συνεννόηση και η αντικειμενικότητά σου είναι μερικά μόνο από τα στοιχεία που μπορούν επάξια να σε χαρακτηρίσουν σαν έναν πολύ καλό προπονητή-συνεργάτη αλλά και άνθρωπο, στον οποίο αξίζουν τα καλύτερα.
Από την μεριά μας θέλουμε να σου ευχηθούμε ότι καλύτερο στην καριέρα σου, στην υγεία σου και στην οικογένειά σου. Θα παραμείνεις για πάντα ένας φίλος του σωματείου μας.
​Είμαστε ιδιαίτερα ευγνώμονες για όλα.

Με τιμή

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ         Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Ζέκος Στέφανος    Καραγεωργίου Χρηστος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here