Παρέα με τον πρώην διαγώνιο του Εθνικού Λούκα Σούλιαγιτς πάει στην Ρόδο ο Τζούριτς

 

Τουρνουά Mini Volley που θα πραγματοποιηθεί  διοργανώνει την Κυριακή 3 Ιουνίου ο Φοίνικας Ρόδου του Ορεστιαδίτη τεχνικού Νίκου Αντωνιάδη, ο οποίος επενδύει στις ακαδημίες και την ανάπτυξη του βόλεϊ στις μικρές ηλικίες.

Μάλιστα, πέρα από την παρουσία του Δημήτρη Τζούριτς που έχει αναφέρει σε δημοσίευμα της προηγούμενης εβδομάδας το ThrakiSportS, sto Τουρνουά Summer Mini Volley για παιδιά 6 έως 12 ετών θα είναι καλεσμένος και ο Λούκας Σούλιαγιτς!

Το κλειστό της Κρεμαστής την Κυριακή (19:00) αναμένεται να γεμίσει από τους μικρούς Δωδεκανήσιους που θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν τα μυστικά του βόλεϊ τόσο από τον αρχηγό της Εθνικής Ομάδας, όσο και από τον Σέρβο διαγώνιο  ο οποίος πριν δύο χρονιά είχε αγωνιστεί στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης.

Στο περιθώριο του τουρνουά ο Δημήτρης Τζούριτς  θα τιμηθεί  από την ομάδα του Νίκου Αντωνιάδη για την προσφορά του στο ελληνικό βόλεϊ, ενώ παράλληλα θα «αγωνιστεί» μαζί με τους λιλιπούτιους αστέρες του αθλήματος που θα έχουν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν μαζί του και να πάρουν αυτόγραφα.