ΕΚΑΣΑΜΑΘ: Τα “ευχαριστώ” του Δημοκριτείου Κομοτηνής στο ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής και το ΚΤΕΛ Ροδόπης

 

Tις ευχαριστίες προς όλους που στάθηκαν στην ομάδα την φετινή χρονιά φτάνοντας μέχρι τον τελικό της ΕΚΑΣΑΜΑΘ εξέφρασε το Δημοκρίτειο Κομοτηνής.

Η ανακοίνωση της ομάδας: “Με το τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2016-2017 το τμήμα Καλαθοσφαίρισης του Αθλητικού Συλλόγου Δημοκρίτειο Κομοτηνής θα ήθελε να ευχαριστήσει εκ βαθέων όλους αυτούς που βοήθησαν ώστε να καταφέρει αυτή η ομάδα να σταθεί στα πόδια της και να διεκδικήσει ο,τι της αναλογεί μέχρι τέλους.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ: Στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης και την Σχολή Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού για όλη την υλική βοήθεια κατά τη διάρκεια της χρονιάς.

Στα ΚΤΕΛ ΡΟΔΟΠΗΣ Α.Ε. και τον πρόεδρο κύριο Δελιγκιόζη Πέτρο για την άνεση και την ασφάλεια που μας παρείχαν σε όλες τις εκτός έδρας αναμετρήσεις της ομάδας.

Στα έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης xronos.gr , paratiritis-news.gr , ΤhrakiSportS.gr , rodopisports.gr , sportsaddict.gr , basketa.gr, καθώς και στο Rodopi Channel για την προβολή της ομάδας, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στους γονείς, τους συγγενείς και τους φίλους των παιδιών της ομάδας να ενημερώνονται άμεσα και έγκυρα για τα τεκταινόμενα του μπάσκετ στην ακριτική Ροδόπη.

Στα μαγαζιά ΛΟΥ.ΚΙ , ΗΧΟΔΡΟΜΙΟ και EL CLASICO για την στήριξή τους σε όλη την φετινή αγωνιστική περίοδο.

Στη Δημόσια Κοινωφελή Επιχείρηση Πολιτισμού Παιδείας και Αθλητισμού του Δήμου Κομοτηνής (Δ.Κ.Ε.Π.Π.Α.Κ.)

Σε όλους τους ήρωες, αφανείς ή ορατούς, που με τον τρόπο τους συνεισέφεραν ώστε να αντιμετωπιστούν όλα τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν.

Σε όλες τις ομάδες και τους ανθρώπους τους που μας προσέφεραν πάντα την καλύτερη δυνατή φιλοξενία καθώς και τους διαιτητές που σφύριξαν τα παιχνίδια μας.

Kαλό καλοκαίρι σε όλους!
Ο Πρόεδρος
Γ. Ντάσιος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here