Γ’ Εθνική: Τέλος προπονήσεων για τον Ορφέα Ξάνθης! Ανακοινώθηκαν και τα διαρκείας της νέας σεζόν…

 

Η φετινή σεζόν έφτασε στο τέλος της, όπως και οι προπονήσεις της ομάδας, όμως στον Ορφέα έχουν ήδη ξεκινήσει οι προετοιμασίες για τη νέα σεζόν και οι άνθρωποι της ομάδας ανακοίνωσαν και την κυκλοφορία από την ερχόμενη εβδομάδα των καρτών διαρκείας της νέας χρονιάς.

Από χθες, λοιπόν, 31 Μαΐου οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο της ανδρικής ομάδας του Ορφέα Ξάνθης βρίσκονται σε καλοκαιρινές διακοπές, με τον Μπάμπη Χατζημεστή να ανανεώνει το ραντεβού του με τους παίκτες του για τις 19 Ιουλίου, οπότε και θα ξεκινήσει η προετοιμασία της ομάδας για τη νέα σεζόν. Μάλιστα ο Ορφέας Ξάνθης ενημέρωσε και τον κόσμο πως από την ερχόμενη Τετάρτη 7 Ιουνίου θα ξεκινήσει και η κυκλοφορία των διαρκείας για τη νέα σεζόν.

Συγκεκριμένα ο Μπάμπης Χατζημεστής και οι συνεργάτες του, όπως τη χρονιά που μόλις ολοκληρώθηκε έτσι και αυτήν που έρχεται έχουν αποφασίσει οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας να διατηρηθούν σε λογικά πλαίσια για τα χρόνια που διανύουμε και εν μέσω οικονομικής κρίσης. Έτσι θα υπάρχουν και τη νέα χρονιά δύο εισιτήρια διαρκείας. Το πρώτο θα είναι το απλό των 50 ευρώ, και το δεύτερο θα κοστίζει 120 ευρώ και θα περιλαμβάνει και ελεύθερη είσοδο στο γυμναστήριο της ομάδας για όλο το χρόνο, για όσους θέλουν να ενισχύσουν κάπως παραπάνω την ομάδα.

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να αγοράζουν τα εισιτήρια διαρκείας από τα εξής σημεία πώλησης:

1. Καταστήματα Fresh Co

2. Cafe Bar De Novo

3. Πρακτορείο ΠΡΟΠΟ Κεφάλα και Παπαδόπουλου