Γ’ Εθνική: Στο δίδυμο Στοάκη-Μουράτ τα ηνία της ΑΕ Κομοτηνής

 

Από το βράδυ της Δευτέρας η Αθλητική Ένωση Κομοτηνής βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή, καθώς ολοκληρώθηκε η συνεργασία με τον Σωτήρη Κοκκινόπουλο, ο οποίος θέλει να “εξαργυρώσει” την φετινή εκπληκτική σεζόν με τους Κιτρινόμαυρους με ένα καλό συμβόλαιο σε ομάδα της Θεσσαλονίκης σε εθνική κατηγορία.

Για τον λόγο αυτό, η διοίκηση της ομάδας, δεν έχασε χρόνο, αναζητώντας την διάδοχη κατάσταση. Συγκεκριμένα, η λύση που αναμένεται να δοθεί είναι εκ των έσω, με τους άμεσους συνεργάτες του Κοκκινοπουλου, να αναλαμβάνουν τα ηνία της ομάδας. Συγκεκριμένα, Βασίλης Στοάκης και Μεχμέτ Τσαούς Μουράτ θα αποτελέσουν το δίδυμο που θα καθοδηγήσει την ομάδα στο ερχόμενο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Το σκεπτικό της απόφασης ήταν πως οι δύο νεαροί αποτελούν το μέλλον της ομάδας, στήριξαν διαχρονικά τον σύλλογο στα προβλήματα που προέκυπταν ενώ η συνεργασία του Στοάκη ως προπονητή και του Μουράτ ως παίκτη-Γυμναστή, είχε ως αποτέλεσμα την άνοδο πριν δυο χρόνια, οπότε δικαιούνται να καρπωθούν έστω και ετεροχρονισμένα αυτήν την επιτυχία.

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, οι δυο νεαροί προπονητές θα κληθούν να φτιάξουν τη νέα ΑΕ Κομοτηνής, η οποία θα είναι ανανεωμένη και θα έχει ως στόχο την άνετη παραμονή στην κατηγορία.