Μαλλιά κουβάρια στον ΑΟΟ! Σφοδρή επίθεση της νυν διοίκησης στην πρώην για την απώλεια της επιχορήγησης του Δήμου Ορεστιάδας

 

Στην Ορεστιάδα ακόμα δεν έχει κοπάσει ο θόρυβος από την προ 20ημέρου περίπου αποκάλυψη ότι ο ΑΟ Ορεστιάδας εξαιρέθηκε από την επιχορήγηση του 2016 από τον Δήμο Ορεστιάδας επειδή δεν προσκόμισε στο χρονικό διάστημα που έπρεπε μια σειρά από έγγραφα και τιμολόγια.

Την αποκάλυψη είχε κάνει ο ίδιος ο δήμαρχος Ορεστιάδας στο Δημοτικό Συμβούλιο εξηγώντας και τους λόγους της απόφασης αυτής, που είχε προκαλέσει πολύ θόρυβο και αντιδράσεις. Δεδομένου ότι ο ΑΟΟ είχε περιθώριο ως το τέλος Φεβρουαρίου να προσκομίσει τα απαραίτητα έγγραφα και τιμολόγια, πολλά βέλη εξαπολύθηκαν εναντίον της νυν διοίκησης Πρωτοδικείου που έχει αναλάβει από τις αρχές Γενάρη τις τύχες του ΑΟΟ.

Ωστόσο με ανακοίνωσή της το βράδυ της Τρίτης, η συγκεκριμένη διοίκηση αποποιείται οποιασδήποτε ευθύνης και την αποδίδει στην προηγούμενη διοίκηση, υπό την προεδρία του Βασίλη Γκιζάνη (τον οποίο πάντως δεν κατονομάζει). Η ανακοίνωση που εκδόθηκε από τον ΑΟΟ αναφέρει τα εξής:

«Το ορισμένο από το πρωτοδικείο Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Ο. Ορεστιάδας γνωστοποιεί στους φιλάθλους της ομάδας ότι για την μη χορήγηση από τον Δήμο Ορεστιάδας της επιχορήγησης του έτους 2016, ύψους 25.000€, αποκλειστική ευθύνη φέρει το παραιτηθέν τον Δεκέμβριο Διοικητικό συμβούλιο λόγω μη ανάρτησης των απαραίτητων δικαιολογητικών στο σύστημα «Διαύγεια» και μη προσκόμισης στην Οικονομική Υπηρεσία του Δήμου τα αντίστοιχα τιμολόγια. Παρά τις προσπάθειες, τόσο από πλευράς Δήμου όσο και από την παρούσα Διοίκηση, ήταν αδύνατη η χορήγηση των χρημάτων καθώς και η επιχορήγηση για το τρέχον έτος. Επίσης είναι αμφίβολη πλέον η μελλοντική επιχορήγηση της ομάδας από πλευράς του Δήμου. ΑΟ Ορεστιάδας».