Ο 20χρονος από το Τυχερό που φτιάχνει τα δικά του video games – 1 εκατ. άτομα κατέβασαν το SouzaSim

 

Δημιουργεί τα δικά του video games, χειρίζεται τη γλώσσα προγραμματισμού javascript, φτιάχνει εφαρμογές για android κινητά και όλα αυτά μόλις στα 20 του χρόνια.

Ο 20χρονος Βαγγέλης Ογανέσωφ από το Τυχερό Έβρου είναι αυτοδίδακτος “προγραμματιστής” που μας διδάσκει πως αν θες κάτι πολύ και έχεις υπομονή κι επιμονή μπορείς να το καταφέρεις.

Ο Βαγγέλης έχει τελειώσει “Ηλεκτρονικός” στο 1ο ΕΠΑΛ Αλεξανδρούπολης, όμως η αγάπη του για τα games τον οδήγησε στο να ξανακάτσει στα θρανία και να παρακολουθήσει μαθήματα “Εφαρμοσμένων Τεχνών”.

Τον ρωτήσαμε πως ξεκίνησε όλη αυτή η αγάπη του για τη δημιουργία παιχνιδιών και μας ανέφερε πως από πολύ μικρή ηλικία τον “εξίταρε” το δημιουργικό κομμάτι των παιχνιδιών. Από τα 11-12 που έπαιζε playstation, ήξερε πως ήθελε να δημιουργήσει.

Και κάπως έτσι, ξεκίνησε η περιπέτεια του προγραμματισμού και ο πειραματισμός… Από ψάξιμο στο διαδίκτυο, βιβλία και προσωπική μελέτη, ο Βαγγέλης εξερευνά τα μονοπάτια της δημιουργίας παιχνιδιών.  Διαβάστε πιο πολλές λεπτομέρειες για τις δημιουργίες του με ένα κλικ ΕΔΩ.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here