Οι εβρίτες της Εθνικής διαφημίζουν την Ελλάδα στο εξωτερικό!

 

Ντεμπούτο για την Ελλάδα με την Μολδαβία για τα προκριματικά του παγκοσμίου και το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα συμμετέχει στο β’ όμιλο που θα διεξαχθεί στις πόλεις Ντε Κογκ και Άπελντορν της Ολλανδίας από 23 έως 28 Μαΐου και εκτός από την Μολδαβία και την οικοδέσποινα του τουρνουά Ολλανδία στον όμιλο βρίσκονται και οι Σλοβακία, Αυστρία, Λουξεμβούργο.

Από τους έξι συνολικά προκριματικούς ομίλους, οι ομάδες που θα πάρουν την πρώτη θέση σε κάθε όμιλο κερδίζουν απευθείας την πρόκριση για τα τελικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος 2018 (θα διεξαχθεί σε Ιταλία/Βουλγαρία, ενώ οι ομάδες που θα τερματίσουν στη 2η θέση θα συμμετάσχουν στη γ’ φάση που θα διεξαχθεί 11-16 Ιουλίου 2017 (ο νικητής του τουρνουά θα προκριθεί στα τελικά).

Ωστόσο τα παιδιά της Εθνικής παρά τις προπονήσεις πριν την έναρξη των αγώνων βρήκαν χρόνο και για άλλες δραστηριότητες. Ο μάνατζερ της Εθνικής Μάριος Γκιούρδας έφερε από την Ελλάδα τη διαφημιστική αφίσα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού που θα τοποθετηθεί στο Topsportcentrum DE KOOG, κατά τη διάρκεια του αγώνα, αφού ο ΕΟΤ είναι χορηγός της Εθνικής με τους Ανδρεάδη, Γκαρά, Κουμεντάκη και Γκιούρδα να φωτογραφίζονται … διαφημίζοντας  την Ελλάδα.