Έντονη φημολογία και στις δύο πλευρές του Έβρου για υποψηφιότητα Τούρκου πρώην τεχνικού της Φενερμπαχτσέ για την Ξάνθη!!!

 

Μετά τον Μίχαλ Πρόμπιερζ, έρχεται να προστεθεί στο ρεπορτάζ των πιθανών αντικαταστατών του Ραζβάν Λουτσέσκου και ένα «βαρύ όνομα» από τη γειτονική Τουρκία, με πολύ εμπειρία από τους πάγκους και προϋπηρεσία στην Φενερμπαχτσέ έως και στην Εθνική Τουρκίας.

Σύμφωνα λοιπόν με όσα αποκάλυψε το βράδυ η ιστοσελίδα της εφημερίδας Μαχητής Θράκης, που παραδοσιακά έχει καλές σχέσεις με την ιδιοκτησία της ΠΑΕ και κατά συνέπεια και καλή πληροφόρηση σε τέτοια θέματα, αν και επικαλείται πληροφορίες από την Κωνσταντινούπολη, ο νυν προπονητής της Γκαζιάντεπσπορ δείχνει θετικός στο να καθίσει στον πάγκο της Ξάνθης τη νέα σεζόν και να την καθοδηγήσει, ώστε να προσπαθήσει να ξεχάσει την φετινή κακή χρονιά με την τωρινή του ομάδα.

Ο Ογούζ Τσετίν έχει καλό βιογραφικό, αφού έχει περάσει από τον πάγκο της Φενέρμπαχτσε, αλλά και για περίπου 4 χρόνια είχε θέση ως βοηθός προπονητής της Εθνικής Τουρκίας, ενώ στη συνέχεια ανέλαβε ως προπονητής στις ομάδες Μπολούσπορ και Γκαζιάντεπσπορ της γειτονικής χώρας. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο ίδιος δήλωσε στον στενό του κύκλο ότι θα ήταν τιμή του και τέλεια προοπτική για τον ίδιο να βρεθεί ως πρώτος προπονητής στον πάγκο της Ξάνθης.

Η είδηση γρήγορα όπως είναι φυσιολογικό πέρασε γρήγορα και από τη μία πλευρά του Έβρου στην άλλη και ήδη έχει αρχίσει να γίνεται σχετικό σούσουρο και συζητήσεις για το ενδεχόμενο να καθίσει ένας Τούρκος προπονητής στην πάγκο της μοναδικής εκπροσώπου της Θράκης στα επαγγελματικά πρωταθλήματα.