Super League: Μύλος με Λουσέρο! Στην πόρτα της εξόδου από την Ξάνθη οι Βραζιλιάνοι Γουάλας και ο Πιτσέλι!

 

Πολλές  αλλαγές αναμένεται να υπάρξουν στην Ξάνθη μετά και την φυγή του Λουτσέσκου η οποία θα παρουσιαστεί με τελείως ανανεωμένο ρόστερ σύμφωνα με την περιρρέουσα φημολογία.

Έτσι σύμφωνα με πληροφορίες των  gazzetta και sport24 οι Αντριάν Λουσέρο, Φερνάντο Γουάλας και Μάρκος Πιτσέλι αναμένεται να αποτελέσουν σύντομα παρελθόν από την ομάδα της Θράκης επαναλαμβάνοντας τις πληροφορίες που στο πρόσφατο παρελθόν έχει μεταφέρει και το ThrakiSportS.

Παρελθόν από την Ξάνθη θα αποτελέσει ο Φερνάντο Γουάλας, καθώς η συνεργασία των δύο πλευρών δεν θα ανανεωθεί. Ο 31χρονος Βραζιλιάνος αριστερός μπακ μετά από μία καλή τριετία στους Θρακιώτες με τους οποίους έπαιξε και στον τελικό του Κυπέλλου και συνολικά φόρεσε την φανέλα τους σε 73 ματς, δεν θα συνεχίσει στην ομάδα. Σε αυτό το διάστημα αρκετές φορές συμπεριλήφθηκε στην καλύτερη ενδεκάδα κάποιας αγωνιστικής, ενώ φέτος ήταν ο 5ος πασέρ και ο 3ος σε κερδισμένα φάουλ παίκτης της Ξάνθης.

O Πιτσέλι δεν απέδωσε όπως αναμενόταν από τους ιθύνοντες της ομάδας. Ο Αρμένιος, με Βραζιλιάνικες ρίζες, μεσοεπιθετικός ήρθε στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου στην Ξάνθη, και μέχρι το τέλος της σεζόν έπαιξε σε 10 αγώνες της Super League, και συγκεκριμένα 289 λεπτά, κάτι που σημαίνει πως κατά πλειοψηφία ο Πιτσέλι όποτε έπαιζε αγωνιζόταν ως βασικός. Σε αυτά τα δέκα ματς, λοιπόν, ο Αρμένιος δεν κατάφερε ούτε να σκοράρει, αλλά ούτε και να έχει κάποια ασίστ σύμφωνα με τα επίσημα στατιστικά της Λίγκας, κάτι που λογικά θα έχει και αποτέλεσμα την αποχώρηση του από την ομάδα της Θράκης.

Επίσης σύμφωνα με χτεσινό δημοσίευμα δεν θα ανανεωθεί το συμβόλαιο του Αντριάν Λουσέρο με την Ξάνθη καθώς εκπνέει στο τέλος της σεζόν και ο Αργεντινός πρώην και του Πανθρακικού θα αποχωρήσει μετά από τρία χρόνια παρουσίας στον ΑΟΞ. Φόρεσε τη φανέλα της Ξάνθης 100 φορές σε Super League και Κύπελλο Ελλάδας και παραβίασε τις αντίπαλες εστίες συνολικά οκτώ φορές, ενω φέτος ο 33χρονος Αργεντινός, αποτέλεσε ένα από τα βασικά εργαλεία του ρόστερ πραγματοποιώντας 27 συμμετοχές. Ωστόσο στο σημερινό της φύλλο LiveSport, ο Λουσέρο συναντήθηκε με τον τεχνικό διευθυντή Γιάννη Παπαδημητρίου και έδωσαν τα χέρια.