Κόντρα μεγατόνων! Γκιούρδας και Σιδηρόπουλος εναντίον Μουστακίδη, Τσακιρόπουλου και Δημητριάδη!!!

 

Μια κόντρα μύθων του βόλεϊ, ξεχωριστή από όλες τις άλλες, βρίσκεται στα σκαριά και θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Δευτέρα στην Αθήνα.

Μετά την περσινή αξέχαστη αναμέτρηση μεταξύ των αθλητών της Εθνικής Ομάδας Ανδρών του 1987 που είχε κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό της Γάνδης και τους εν ενεργεία διεθνείς, η σκυτάλη περνά στους παλαίμαχους αθλητές του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού.

Η ιστορία του ελληνικού βόλεϊ μπλοκάρει και καρφώνει τη βία, πασάρει βοήθεια και δείχνει την άμυνα της στα κοινωνικά προβλήματα, σε έναν αγώνα αναμνήσεων με πολλαπλά μηνύματα.

Οι σπουδαίες μορφές των δύο αιωνίων λένε το δικό τους STOP στη βία που πληγώνει τον ελληνικό αθλητισμό, αλλά πέρα από το αθλητικό μήνυμα που θέλουν να στείλουν σε όλη την Ελλάδα, στόχος του Δήμου Πετρούπολης είναι και η συλλογή τροφίμων ή και ειδών πρώτης ανάγκης που θα διατεθούν στην Δημοτική Αποθήκη Τροφίμων του Δήμου Πετρούπολης.

Γι’ αυτό όλοι οι φίλοι του βόλεϊ και του αθλητισμού γενικότερα είναι προσκεκλημένοι σ’ αυτή την ξεχωριστή βραδιά, στην οποία θα μετέχουν και έξι Εβρίτες – μύθοι για την Ελληνική Πετοσφαίριση, καθώς από την μία πλευρά θα δώσουν το παρών ο Σάκης Μουστακίδης, ο Αντώνης Τσακιρόπουλος, ο Μάκης Δημητριάδης αλλά και ο Λευτέρης Τερζάκης ενώ από την άλλη ο Μάριος Γκιούρδας και ο Γρηγόρης Σιδηρόπουλος.

Αναλυτικά τα ρόστερ των δύο ομάδων, όπως ανακοινώθηκαν και από την επίσημη ιστοσελίδα της ΕΟΠΕ:

Κοκκινοπράσινοι (Λάιος, Πολύζος) Καζάζης Σ., Τριανταφυλλίδης, Μουστακίδης, Γόντικας, Τσακιρόπουλος, Δημητριάδης, Λυκούδης, Καραμαρούδης, Τερζάκης, Σπανός, Φάκας, Μιχαλόπουλος, Θεοδωρίδης, Μηνούδης.

Πρασινοκόκκινοι (Γεωργαντής, Ηλιόπουλος) Κουρνέτας, Ξεροβάσιλας, Γκιούρδας, Ψάρρας, Ντράκοβιτς, Ρήγας, Χατζηαντωνίου, Μαυράκης, Ζακυνθινός, Κουτουλέας, Αμαριαννάκης, Σιδηρόπουλος, Καζάζης Δ., Μαργαρώνης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here