ΕΠΣ Θράκης: Φιλικό με ομάδα από την Αττική έδωσαν οι παλαίμαχοι της ΑΕ Κομοτηνής

 

Φιλικό έδωσαν στο γήπεδο της Παραδημής οι παλαίμαχοι της ΑΕ Κομοτηνής με την αντίστοιχη ομάδα του Δήμου Λαυρίου Αττικής.

Σύμφωνα με την εφημερίδα “Περισκόπιο”, το ταξίδι αυτό πραγματοποίησε η ομάδα του Λαυρίου προκειμένου να γνωρίσουν την περιοχή μας καιμέσα στα πλαίσια ανάπτυξης νέων φιλικών σχέσεων με διάφορες ομάδες παλαιμάχων. Η αποστολή των φιλοξενουμένων αποτελούμενη από δέκα οκτώ άτομα.

Πριν την έναρξη του αγώνα έγινε η ανταλλαγή δώρων, αναμνηστικών και τουριστικού υλικού προβολής των δύο Δήμων και εν συνεχεία των ομάδων όπως συνηθίζεται. Τον Δήμο Κομοτηνής εκπροσώπησε ο αντιδήμαρχος Μανώλης Ταπατζάς. Ο αγώνας έληξε με τέρματα 6-2.

Η φιλοξενούμενη παρουσιάστηκε με αρκετές ελλείψεις γι αυτό και ενισχύθηκε με παίκτες από την Τζια που συνταξίδευσαν μαζί τους και στο δεύτερο ημίχρονο από μερικούς της ΑΕ Κομοτηνής. Η ΑΕΚ έπαιξε με τους Τσομπανγιοβάνη, Πετμεζά Κ., Καζάκη, Μαχαιρίδη, Τσολακίδη, Πιπερίδη, Μάρκογλου, Γεωργιάδη, Μηλιατζόπουλο Π. Πετρίδη, Ζαφερίου. Στο δεύτερο έπαιξαν και οι Ράπτης, Πετράς, Μηλιατζόπουλο Ι., Πετμεζάς Μ, Ψημενίδης, Νεστωρίδης, Απτουλά Χαλήλ Χαλήτ, Φουτσιτζίδης.

Την συνάντηση διηύθυνε ο Λάπατας με βοηθούς τους Μαντζαβέλα και Τζελέπη. Μετά τον αγώνα οι του Λαυρίου  ξεναγήθηκαν σε διάφορα μέρη της πόλης μας παρακολουθώντας τις εορταστικές εκδηλώσεις εν όψη των Ελευθερίων.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες μέσα από το φακό του “Περισκοπίου”: