Δυναμικό παρών σε τέσσερις πόλεις της Ελλάδας και του εξωτερικού από τον Θράκα Ιππέα το προηγούμενο Σαββατοκύριακο

 

Δυναμικό παρών σε τέσσερις διοργανώσεις που πραγματοποιήθηκαν στην Ελλάδα και το εξωτερικό έδωσαν οι αθλητές του Θράκα Ιππέα. Συγκεκριμένα οι αθλητές του ποδηλατικού συλλόγου της Κομοτηνής αγωνίστηκαν σε Κρήτη, Αθήνα, Καστοριά και Κωνσταντινούπολη.

Αναλυτικότερα, στην Κρήτη και στα 26α Καζαντζάκεια που διοργάνωσε με επιτυχία ο Π.Ο.Η. ΚΑΣΤΡΟ, ο Θράκας Ιππέας εκπροσωπήθηκε από τον Φραγκούλη Ευάγγελο, ο οποίος διακρίθηκε στην 10η θέση της Γενικής κατάταξης.

Στην Καστοριά και στο 1st Flat Out Kastoria που διοργάνωσαν τα 1000 Δένδρα ο Φίλιογλου Λευτέρης τερμάτισε 8ος στην κατηγορία ανδρών ενώ σε έναν απαιτητικό διεθνή αγώνα στη Κωνσταντινούπολη, συμμετείχε ο Χαρούν Μολλά, ο οποίος τερμάτισε στην 12η θέση.

Δυναμική ήταν και η παρουσία του Θράκα Ιππέα στο Athens Criterium. Οι Justin Rice και Matthew Miller διακρίθηκαν στην 2η και 3η θέση αντίστοιχα στο 1st Γλυφάδα Challenge ενώ εκπληκτική ήταν και η συμμετοχή του Τερζή Δημήτρη, ο οποίος κατέκτησε την 1η θέση στη κατηγορία Νέων Ανδρών. Την δεύτερη μέρα και σε έναν δύσκολο αγώνα με την συμμετοχή κορυφαίων αθλητών, παρά την άτυχη πτώση 3 αθλητών μας (Λινάρδος, Ιωαννίδης, Rice) ευτυχώς χωρίς να υπάρξουν τραυματισμοί, οι Θράκες μπήκαν στην 1η δεκάδα με τον Miller Matthew να τερματίζει 8ος, και τον Τερζή Δημήτρη να ακολουθεί στην 16η θέση της Γενικής κατάταξης.