Volley League: Πανηγύρισε το πρώτο του πρωτάθλημα ο Κωνσταντινίδης αλλά δεν ξέχασε τον Καλμαζίδη

 

Έξαλλα πανηγύρισε το πρώτο πρωτάθλημα της καριέρας του ο ορεστιαδίτης λίμπερο του ΠΑΟΚ Δημήτρης Κωνσταντινίδης αλλά στις δηλώσεις που έκανε δεν ξέχασε και τον προηγούμενο προπονητή του, τον Γιάννη Καλμαζίδη, που τον έφερε στον δικέφαλο.

«Είχαμε από την αρχή πολλές δυσκολίες, πολλούς τραυματισμούς. Ήταν μια άτυχη και δύσκολη χρονιά από την αρχή, παλέψαμε πρώτα με τους εαυτούς μας και μετά με τους αντιπάλους μας αλλά τα καταφέραμε. Αυτό που έγινε στο κλειστό του Ρέντη είναι η μεγαλύτερη χαρά, η μεγαλύτερη ικανοποίηση», είπε αρχικά στο volleynews ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης.

Ο ορεστιαδίτης παίκτης υποστήριξε ότι η πίεση ήταν μεγάλη για τον Ολυμπιακό και όπως την πάτησε ο ΠΑΟΚ μέσα στην Θεσσαλονίκη και ηττήθηκε με σχεδόν κατεβασμένα τα χέρια, έτσι την πάτησε την Κυριακή ο Ολυμπιακός και ήρθε αυτή η σχετικά άνετη νίκη του ΠΑΟΚ μέσα στο κλειστό του Ρέντη που σήμανε και την κατάκτηση του τίτλου.

Ακόμα, ο Κωνσταντινίδης τόνισε: «Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συμπαίκτες μου, είναι το πρώτο μου και ελπίζω μα κατακτήσω πολλά ακόμα. Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κύριο Γιάννη Καλμαζίδη, που με πίστεψε και με έφερε στον ΠΑΟΚ, έχει και αυτός μερίδιο στην επιτυχία αυτή όπως και ο βοηθός του. Και φυσικά ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κύριο Ελγκέτα, που μου έδωσε την ευκαιρία να αγωνίζομαι».