ΕΠΣ Έβρου: Όσα έγιναν στην επικράτηση του Ορέστη Ορεστιάδας επί του Άρδα Καστανέων

 

Μετά από ένα παιχνίδι που είχε αρκετά γκολ, ενδιαφέρον και προσέφερε καλό θέαμα, ο Ορέστης Ορεστιάδας που υποδέχθηκε στο Δημοτικού γηπέδου Ν. Βύσσας τον ελλειπή Άρδα Καστανέων, επικράτησε τελικά με το σκορ να σταματά στο 3-1.

Μπορεί τα μοναδικά κίνητρα που είχε ο Ορέστης Ορεστιάδας να ήταν το γόητρο και το να προσφέρει θέαμα στους φίλους του, αφού η μάχη του πρωταθλητή είχε τελειώσει εδώ και μια εβδομάδα, αλλά και πάλι αυτά αρκούσαν για την ομάδα της Ορεστιάδας, ώστε να φτάσει τελικά στην επικράτηση στο γήπεδο της Νέας Βύσσας με 3-1 επί του Άρδα Καστανέων.

Ο Ορέστης Ορεστιάδας ήταν καλύτερος στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης και κατάφερε στο 52ο λεπτό να πάρει προβάδισμα δύο τερμάτων με σκόρερ τον Ανέστη Παπαγιαννίδη και αφού προηγουμένως στο 20′ ο ίδιος παίκτης είχε ανοίξει το σκορ. Στο 76′ ο Άρδας Καστανέων μείωσε προσωρινά σε 2-1 με σέντρα σουτ του Τζιαφερίδη, αλλά ο Ορέστης είχε απάντηση και πάλι, όταν στο 90′ ο Δημήτρης Πασχαλίδης νίκησε και πάλι τον Σωτήρη Ντινούδη για να διαμορφώσει το τελικό 3-1 υπέρ της ομάδας του.

Στα αξιοσημείωτα της συνάντησης ότι ο Άρδας παρατάχτηκε με μόλις 13 παίκτες (στομ πάγκο έμεινε ο πορτιέρο Χασάν Κοτζά), ενω από τον Ορέστη αγωνίστηκαν οι 15χρονοι Αντώνη Βλάχο (είχε συμμετάσχει και στον αγώνα με τον Εθνικό) και οι Χρήστος Σιγρέκης και Αποστόλης Πεχλιβανίδης που έκαναν το ντεμπούτο τους.

ΟΡΕΣΤΗΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ (Γιώργος Αραμπατζής): Γαλλής, Στεφανίδης (81΄ Πεχλιβανίδης), Αλεξακουδης, Πετρόπουλος, Μάτσιος, Βουδούρης, Ελευθεριάδης (68΄ Βλάχος), Παρασκευάς, Πασχαλίδης, Μεμούρης (76΄ Σιγρέκης), Παπαγιαννίδης.

ΆΡΔΑΣ ΚΑΣΤΑΝΕΩΝ (Παναγιώτης Μυλωνάς): Ντινούδης, Τσοντζόρας, Μπαχτσεβανίδης, Γουγουλιάς, Αλμπανίδης, Μπακιρτζής, Κασπαρίδης (55′ Τσομπανούδης), Τζιαφερίδης, Νάκου, Μυλωνάς, Παγωνίδης