Τα μαύρα περιβραχιόνια και η αφιέρωση της Δόξας Ν. Σιδηροχωρίου στον αδικοχαμένο Κύπριο οπαδό του ΠΑΟΚ Νάσο Κωνσταντίνου!

 

Μια πολύ σημαντική νίκη σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι στο “ασπρόμαυρο” ντέρμπι πήρε η Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου στο Κόσμιο από τον ΠΑΟΚ και τον έθεσε εκτός μάχης τίτλου.

Η ομάδα του Σάκη Σκουλή αγωνίστηκε με μαύρα περιβραχιόνια (φώτο ο ποδοσφαιριστής της Δόξας Κώστας Παρασκευόπουλος) εξαιτίας του θανάτου του νεαρού Κύπριου παοκτσή Νάσου Κωνσταντίνου και λόγω ότι ήταν πολύ φίλος του Άγγελου Μαυράκη που στο τέλος του αγώνα ήταν πολύ συγκινημένος και αφιέρωσε την νίκη στον φίλο του.

Μάλιστα σε δηλώσεις του αφιέρωσε την νίκη στο φιλαράκι του που χάθηκε άδικα μετα τον ημιτελικό κυπέλλου της Τούμπας ζητώντας ο θεός να  αναπαύσει την ψυχή του.

Τη μνήμη του Νάσου Κωνσταντίνου τίμησαν οι δύο ομάδες και πριν την έναρξη του αποψινού τελικού. Οι αρχηγοί τους  Παναγιώτης Γλύκος και Πέτρος Μάνταλος κατέθεσαν στεφάνι ως ελάχιστο φόρο τιμής για τον άδικο χαμό του φίλου του ΠΑΟΚ, ενώ κρατήθηκε και ενός λεπτού σιγή.  Ίσως μετά και την κατάκτηση του κυπελλου από την αγαπημένη του ομάδα μόλις πριν από λίγο στο Βόλο να μας κοιτά χαρούμενος  από ψηλά!