Γ’ Εθνική: Οι αγώνες της ΑΕ Κομοτηνής και των άλλων δύο διεκδικητών της απευθείας ανόδου στη Β’ Εθνική

 

Τρεις αγωνιστικές απομένουν για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής και τρεις ομάδες διεκδικούν τα δύο εισιτήρια που δίνουν την απευθείας άνοδο στη Β’ Εθνική.

Μία από τις τρεις ομάδες είναι η ΑΕ Κομοτηνής, η οποία έχει και το δυσκολότερο έργο από τις άλλες δύο. Φυσικά το ρητό λέει “όσο ζω ελπίζω” και αυτό κάνουν στην ομάδα της Κομοτηνής. Πάμε να δούμε πως έχουν τα δεδομένα, καθώς και τους αντιπάλους των τριών ομάδων στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές.

Πρώτοι στη βαθμολογία είναι οι Ίκαροι Σερρών με 44 βαθμούς. Στη δεύτερη θέση είναι ο Παναθλητικός με 43 βαθμούς, όσους έχει και η ΑΕ Κομοτηνής, η οποία υστερεί στην ισοβαθμία με την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Επίσης έχει ηττηθεί στην Κομοτηνή από την ομάδα των Σερρών με 6 πόντους, την οποία θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την τελευταία αγωνιστική.

Για να ανέβει λοιπόν η ΑΕ Κομοτηνής θα πρέπει να κάνει το απόλυτο και παράλληλα να περιμένει στραβοπάτημα των άλλων δύο ομάδων, ενώ αν κερδίσουν και οι τρεις ομάδες μέχρι την τελευταία αγωνιστική θα πρέπει απλά να κερδίσει τους Ικάρους και στην τριπλή ισοβαθμία που θα δημιουργηθεί θα έχει μία νίκη παραπάνω από την ομάδα των Σερρών, η οποία ηττήθηκε δύο φορές από τον Παναθλητικό.

Αναλυτικά οι τρεις τελευταίοι αγώνες των τριών ομάδων που διεκδικούν την άνοδο στη Β’ Εθνική:

Ίκαροι Σερρών (44 βαθμοί): Νέα Μουδανιά (07/05, εντός), Ζέφυρος (14/05, εκτός), ΑΕ Κομοτηνής (21/05, εντός)

Παναθλητικός (43 βαθμοί): Ορφέας Ν. Σκοπού (07/05, εντός), Νέα Μουδανιά (14/05, εκτός), Ζέφυρος (21/05, εντός)

ΑΕ Κομοτηνής (43 βαθμοί): Χαλκηδόνα (07/05, εκτός), Μαντουλίδης (14/05, εντός), Ίκαροι Σερρών (21/05, εκτός)

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ