Η διοίκηση της Ξάνθης «τελειώνει» σύμφωνα με το «Goal» την οικογένεια Σολτάνι από την Θράκη

 

Την τελευταία του χρονιά στην Ξάνθη φαίνεται πως διανύει ο Καρίμ Σολτάνι, αν πιστέψουμε τουλάχιστον δημοσίευμα στην σαββατιάτικη έκδοση της αθλητικής εφημερίδας «Goal News».

Σύμφωνα με αυτό, η διοίκηση του συλλόγου της Θράκης έχει λάβει την απόφαση να μην ανανεώσει το συμβόλαιο του Αλγερινού επιθετικού, παρά την προσφορά του τα τελευταία 4,5 χρόνια.

Η αλήθεια είναι ότι το συμβόλαιο του Σολτάνι λήγει το καλοκαίρι και ότι πολλές φορές με την έκρυθμη συμπεριφορά του έχει φέρει σε δύσκολη θέση την ομάδα. Ωστόσο τα όσα έχει προσφέρει είναι σαφώς περισσότερα από τις όποιες κατά καιρούς αρνητικές συμπεριφορές του.

Επιπλέον δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η οικογένεια Σολτάνι είναι ιδιαίτερα αγαπητή στην πόλη της Ξάνθης, με την σύζυγο αλλά και την κόρη του Καρίμ να έχουν εμπλοκή και στην γυναικεία ποδοσφαιρική της ομάδα, την Βασίλισσα, όπου έχουν εκδώσει και αυτές δελτίο.

Αν προφανώς δεν ανανεωθεί το συμβόλαιο με τον Αλγερινό, τότε είναι βέβαιο ότι σύσσωμη η οικογένεια θα αναχωρήσει για τον επόμενο ποδοσφαιρικό σταθμό της καριέρας του Καρίμ, σε κάθε περίπτωση αρκετά μακριά από την Ξάνθη και την Θράκη συνολικότερα.

Η χρονική συγκυρία του δημοσιεύματος έχει επίσης την αξία της. Αλλά η αλήθεια είναι ότι η εφημερίδα «Goal» θεωρείται από τις έγκυρες και εφόσον προχωρά στο δημοσίευμα, κάποιος καπνός είναι πιθανό να υπάρχει. Θα δείξει ο χρόνος αν υπάρχει και φωτιά…