Super League: Το “σωστό” πρόγραμμα των εξ’ αναβολής αγώνων στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα Κ20, Κ17 και Κ15

 

Ανακοινώθηκε από την Super League το πρόγραμμα των εξ’ αναβολής αγώνων που θα διεξαχθούν το διήμερο 19-20 Απριλίου για τα πρωταθλήματα υποδομής Κ20, Κ17 και Κ15, το οποίο όμως έχει αρκετά λάθη στους ορισμούς διαιτητών και ημερομηνιών,  ενω κανονική αγωνιστική θα έχουμε και το Σαββατοκύριακο 22-23/4.

Για το πρωτάθλημα Κ20 η Ξάνθη θα φιλοξενήσει την Πέμπτη (20/4) στις 3 στα Πηγάδια τον Ηρακλή στο πλαίσιο της εξ’ αναβολής 16ης αγωνιστικής με στόχο την επιστροφή στις νίκες ώστε να μπορέσει να φτάσει βαθμολογικά τον προβληματικό “γηραιο”, ενω την Κυριακή στον Τύρναβο θα αντιμετωπίσει την ΑΕ Λάρισα. Ωστόσο μετά από αρκετή καθυστέρηση και το θέμα του ThrakiSportS με το μπέρδεμα στα παιχνίδια η ΕΠΟ ανακοίνωσε οτι διαιτητές του παιχνιδιού στα Πηγάδια θα είναι οι Ελευθεράκης, Εμίν Κεχαγιά και ο Δρακίδης από την ΕΠΣ Ξάνθης.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Κ20 ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Για το πρωτάθλημα των εφήβων η ομάδα του Κώστα Μπεδρελή μετά τις συνεχείς νίκες και το διπλό θρίαμβο επί του ΠΑΟΚ τον προηγούμενο μήνα, φιλοξενεί για την 3η αγωνιστική του 4ου γύρου τον Ηρακλή την Πέμπτη (20/4) στις 14.30 στα Πηγάδια με στοχο την νίκη ώστε να εξασφαλίσει και μαθηματικά την συμμετοχή της στα τελικα αν και κατι τετοιο φανταζει σχεδόν σιγουρο αφου είναι 13 βαθμούς μπροστα από τον ΠΑΣ Γιάννινα, αλλα και να ανέβει μετά από καιρό στην κουφή της βαθμολογίας αφού ο ΠΑΟΚ δεν θα αγωνιστεί αφού βρίσκεται σε διεθνές τουρνουά. Διαιτητές θα είναι οι Ανεστίδης, Τζιβαρτζίδης και Χαραλαμπίδου από την ΕΠΣ Ξάνθης. Ακομη την Πέμπτη θα γίνει και ο αγώνας ΠΑΣ Γιάννινα-Βεροια, ενω το Σάββατο η Ξανθη θα ταξιδέψει Αγρίνιο να αντιμετωπίσει τον Παναιτωλικό.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Κ17 ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Τέλος για το πρωτάθλημα Κ15 της Super League στον τελευταίο αγώνα της για την σεζόν η ομάδα του Θόδωρου Καραγιαννίδη, αν και το πρόγραμμα της ΕΠΟ αναφερει ότι θα ταξιδέψει την Πέμπτη (20/4) στην Θεσσαλονίκη και όρισε και διαιτητες τους Μιχούλια, Ντάουκα και Τσίντσαρ από την ΕΠΣ Μακεδονίας για τον αγώνα με τον Ηρακλή στο γήπεδο της Μίκρας στις 2 το μεσημερι…, ο αγώνας θα γίνει στις 26 του μηνός. κατι που λίγο αργότερα η ΕΠΟ διόρθωσε όπως και αναμενόταν. Ακομη την Τεταρτη θα γινει ο αγώνας Παναιτωλικός -Λαρισα και την Πεμπτη Βέροια-ΠΑΣ Γιάννινα.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Κ15 ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ