Ξαναζωντάνεψε το γήπεδο του Πέπλου με μια ντουζίνα γκολ στο ισόπαλο φιλικό του Μ. Σαββάτου ανάμεσα σε… Μαχητές και Διάσημους

 

Το γήπεδο του Πέπλου δεν φιλοξενεί εγώνες εδώ και αρκετούς μήνες, αφού η ομάδα του εβρίτικου χωριού δεν δήλωσε πέρυσι συμμετοχή στο πρωτάθλημα, όμως όπως κάθε χρόνο αναβίωσε το έθιμο του Μεγάλου Σαββάτου με την αναμέτρηση ανάμεσα στους Παλαίμαχους και τους Νέους του χωριού και όσων έχουν φορέσει την φανέλα της ομάδας του, του ΑΣ Πέπλου.

Πάνω απο 35 ποδοσφαιριστες συμμετείχαν στην φετινή διοργάνωση ενω υπηρχαν και αρκετοι που προτιμησαν να δουν τον αγωνα απο την κερκιδα. «Μετα απο ενα κλειστο πρωτο ημιχρονο (σκορ 1-1) στο δευτερο οι δυο ομαδες επαιξαν πιο επιθετικα και παροτι οι “κοκκινοι” κρατουσαν τη νικη μεχρι το τελευταιο δευτερολεπτο, οι “μπλε” εχοντας σπαταλησει πολλες ευκαιριες απεσπασαν την ισοπαλια με τον Καμπακακη-Χανταμπακη να σκοραρει στο τελευταιο δευτερολεπτο», λες και επρόκειτο για μπάσκετ.

Highlight της αναμετρησης, όπως αναφέρουν στην επίσημη σελίδα του ΑΣ Πέπλου, το καταπληκτικο γκολ για το 1-2 υπερ των μπλε «απο τον Iniesta Μαυροματη Τακη που το πετυχε με ψηλοκρεμαστο σουτ, επειτα απο εκπληκτικη assist του Zanetti Δανακη Χρηστου, οι οποιοι σημειωνουμε οτι ειναι ανω των 50 ετων».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο τερματοφύλακας των κόκκινων που υπερασπίστηκε την εστία τους ήταν ο Σταμάτης Παπάζογλου, χρυσός στα Special Olympics πριν τρία χρόνια στην Αμβέρσα, που είχε αναδειχθεί και κορυφαίος αθλητής του 2015 στην ετήσια ψηφοφορία του ThrakiSportS. Τέλος, οι ομάδες ονομάστηκαν «Μαχητές» οι μπλε και «Διάσημοι» οι κόκκινοι, προφανώς ένα όνομα εμπνευσμένο από το Survivor.

ΜΑΧΗΤΕΣ: Κωτουλας Χ, Τσιπλακης Β, Πετριδης Σ, Μπουγιουκλης Γ, Ρωσογλου Π, Πασχαλιδης Π, Δανακης Χ, Μαυροματης Τακης και υιος, Γιαλαματζης Γ, Ηλιασκος Μ, Λαμπακος Δ, Τσοτανιδης Π, Παπαζογλου Κ, Γιαννουλακης Λ, Ντουνακης, Δροσακης Α, Καμπακακης Χ, Γεωργουσουδης Δ, Mιλπανης Δ και αλλοι
ΔΙΑΣΗΜΟΙ:Παπαζογλου Σ, Γεωργιαδης Θ, Τσιπλακης Α, Παπαθεοδωρου Β, Βαρσαμακης Γ, Μαυρογιαννης Γ, Στροφαλης Γ, Μηλιος, Στροφαλης 2, Σωτηριου Χ1, Σωτηριου Χ2, Γιαξιδης Θ, Σωτηριου 3, Καλπακας Α, Παπαχρηστου Λ, Bερανουδης Δ, Κολχουρης, Γερακακης Δ, Παρασχος και αλλοι.