Την κατασκευή γηπέδου μπάσκετ και βόλεϊ και μάλιστα με ίδιους πόρους προωθεί στα Αρριανά ο τοπικός Δήμος

 

Την κατασκευή ενός γηπέδου μπάσκετ, που θα έχει όμως την δυνατότητα να μετατραπεί και σε γήπεδο βόλεϊ, ανακοίνωσε ο Δήμος Αρριανών. Η αθλητική εγκατάσταση θα δημιουργηθεί στα Αρριανά θα χρηματοδοτηθεί από ίδιους πόρους του  (κατά βάση μειονοτικού) Δήμου της Ροδόπης, χωρίς δηλαδή να περιμένει την εξασφάλιση χρημάτων από άλλα προγράμματα.

Η κατασκευή του γηπέδου μπάσκετ – βόλεϊ – τένις εντάσσεται σε μια συνολική κατασκευή τριών νέων αθλητικών χώρων, συνολικού προϋπολογισμού περίπου 360.000 ευρώ. Οι διαστάσεις του γηπέδου μπάσκετ που θα κατασκευαστεί στα Αρριανά θα είναι 15 μ. x 28 μ. (καθαρός αγωνιστικός χώρος), με εξωτερικές διαστάσεις 19 μ. x 32 μ.

Η διαγράμμιση του γηπέδου θα γίνει για αθλήματα δραστηριοτήτων καλαθοσφαίρισης, πετοσφαίρισης και αντισφαίρισης. Η επίστρωση της επιφάνειας του γηπέδου θα γίνει με ελαστικοσυνθετικό τάπητα πάχους 1,8-2,0 χιλ. (περιλαμβανομένων των ειδικών διαγραμμίσεων) και τοποθέτηση μπασκετών στο γήπεδο μπάσκετ και διαχωριστικού διχτυού – φιλέ στο γήπεδο τένις και βόλεϊ.

Περιμετρικά του γηπέδου να τοποθετηθεί περίφραξη ασφαλείας ύψους 4,00 μέτρων.  Ο διαγωνισμός για την ανάθεση του αναδόχου τοπυ έργου θα διεξαχθεί την Τρίτη 16 Μαΐου στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αρριανών, στο Δημοτικό Κατάστημα στην Φιλλύρα.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here