Δενδροφύτευση 300 δενδρυλλίων στην αγωνιστική πίστα της Λέσχης 4×4 Κομοτηνής

 

Η Λέσχη 4×4 Κομοτηνής στα πλαίσια του προγραμματισμού των δράσεων της για το 2017 πραγματοποίησε πριν από λίγες ημέρες δενδροφύτευση στο χώρο της πίστας της Λέσχης στο Τυχερό Ροδόπης.

Η συγκεκριμένη δράση αποσκοπεί στην αναβάθμιση του τοπίου, με την φύτευση 300 περίπου δενδρυλλίων και την δημιουργία ενός οργανωμένου χώρου πρασίνου δίπλα στην Κομοτηνή, ο οποίος εκτός από τις δραστηριότητες της αυτοκινητιστικής λέσχης θα μπορεί να φιλοξενεί και συλλογικές δράσεις άλλων φορέων.

Απώτερος  στόχος  είναι η αναβάθμιση και η εξέλιξη  του χώρου σε θεματικό πάρκο και χώρο αναψυχής που θα μπορούν να τον απολαμβάνουν όχι μόνο τα μέλη της Λέσχης αλλά και το ευρύτερο κοινωνικό σύνολο.

Οι δραστηριότητες της Λέσχης θα συνεχιστούν για το 2017 και θα περιλαμβάνουν εκτός από δράσεις που έχουν σχέση με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό και άλλες δράσεις στα πλαίσια της κοινωνικής προσφοράς και της τοπικής ανάπτυξης.

Η Λέσχη 4X4 Δήμος Ραχμανίδης με ανακοίνωσή της θέλησε να ευχαριστήσει πολύ τα μέλη της που στήριξαν αυτή την προσπάθεια και ιδιαίτερα την Διεύθυνση Αναδασώσεων Ροδόπης για την διάθεση των δενδρυλλίων, τον δασοπόνο Νίκο Δουλακάκη για την πολύτιμη βοήθεια του καθώς και το μέλος της Λέσχης Κώστα Φλώρο για την σημαντική συμβολή του στη διαμόρφωση του χώρου.