ΕΠΣ Έβρου: Βήμα τίτλου για την ΑΕ Διδυμοτείχου με την δεύτερη νίκη της φέτος στο Σουφλί

 

Ακόμα πιο κοντά στην κατάκτηση του τίτλου έφτασε η ΑΕ Διδυμοτείχου, που σε σύντομο σχετικά χρονικό διάστημα βρέθηκε για δεύτερη φορά στο Σουφλί, μετά και τον τελικό του Κυπέλλου της ΕΠΣ Έβρου, αυτή τη φορά για να αντιμετωπίσει τον τοπικό Έβρο για το πρωτάθλημα και να κάνει ένα ακόμα σημαντικό βήμα προς την Γ’ Εθνική.

Το ματς δεν είχε και πάρα πολλές φάσεις, με τις δύο ομάδες να παίζουν ποδόσφαιρο κατοχής από τη μία, και από την άλλη να μην μπορούν να βρουν εύκολα χώρους για να πατήσουν η μία τα «καρέ» της άλλης. Παρ’όλα αυτά υπήρχε ρυθμός, αφού και οι δυο πίεζαν αρκετά ψηλά και κυνηγούσαν το γκολ, με την τυχερή ωστόσο του αγώνα να είναι η φιλεξούμενη ομάδα της ΑΕ Διδυμοτείχου που κατάφερε να σκοράρει το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης και να φύγει από το Σουφλί με το τρίποντο.

Σκόρερ του μοναδικού τέρματος του αγώνα ήταν ο Σεργκέι Αγγελακάκης, που άνοιξε το σκορ από το ξεκίνημα του αγώνα, ταν σε μια κόντρα επίθεση μόλις στο τέταρτο λεπτό κατάφερε να πιάσει ένα ωραίο διαγώνιο σουτ, από μια αρκετά πλάγια θέση εντός της περιοχής του Έβρου Σουφλίου, με την μπάλα να περνάει από όλους τους αμυντικούς και να καταλήγει τελικά στην απέναντι γωνία του τέρματος του Έβρου Σουφλίου.

Από εκεί και πέρα ο Έβρος πίεσε ψηλότερα και κυνήγησε το γκολ της ισοφάρισης, όμως δεν τα κατάφερε, αφού η ΑΕΔ ήταν εξίσου καλά διαβασμένη και έχοντας σε αρκετά καλή μέρα τον τερματοφύλακά της, όποτε αυτός χρειάστηκε να επέμβει, κατάφερε να διατηρήσει το υπέρ της προβάδισμα μέχρι και τη λήξη της αναμέτρησης και να «αποδράσει» από την έδρα του Έβρου Σουφλίου με ένα επαγγελματικό διπλό που την έφερε ακόμα πιο κοντά στον τίτλο.

ΈΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ (Σταματάκης): Δουλούδης (49′ Σεϊτανίδης), Μπάμνιος, Πουλιλιός, Μπετζέκας, Ανδρονικίδης, Μιχούδης, Κουτσούλας, Μυσιούδης, Λειβαδίτης, Λάζος (70′ Πρεπούδης).

ΑΕ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ (Αναστασιάδης): Κυριακίδης, Θάνος, Παντελίδης (55′ Αντωνίου), Τζανετάκος, Άχπα, Πετρόπουλος Σ., Αγγελακάκης, Πετρόπουλος Κ., Γωνιάδης, Γιαννόπουλος, Γκαβανόζης (68’Καζάλας).