ΕΠΣ Έβρου: Όλα μοιρασμένα ανάμεσα σε Άρδα Καστανέων και Θράκη Φερών

 

Σε ένα μέτριο παιχνίδι χωρίς τέρματα στις Καστανιές αναμετρήθηκαν ο Άρδας Καστανεών με την Θράκη Φερών για την 18η αγωνιστική με τις δυο ομαδες να στοχεύουν στην κατάληψη της τέταρτης θέση της βαθμολογίας.

Ο Άρδας, σύμφωνα με το radioevros από όπου και η φώτο, είχε περισσότερη κατοχή της μπάλας και έκανε δύο κλασικές ευκαιρίες την μια με τον Παγωνίδη στο 40′ μετα από πάσα του Τζιαφερίδη στο πρώτο ημίχρονο και την άλλη με τον Μπακιρτζή στην λήξη του παιχνιδιού αλλά και τις δύο φορές τα τελειώματα ήταν χλιαρά με αποτέλεσμα ο Τογγουλίδης να αποκρούσει την μία και να μπλοκάρει την άλλη.

Στον αντίποδα η Θράκη Φερών απείλησε πραγματικά μόνο σε μια φάση που δεν “μύριζε γκολ” αλλά τελικά το σουτ του Κατσίκα στο 34΄ πέρασε από πολλά σώματα πριν ο Μπαχτσεβανίδης διώξει σωτήρια πάνω στην γραμμή!

Στο δεύτερο ημίχρονο στο 59΄ο Τσιπλάκης έκανε σουτ έξω από την περιοχή που πέρασε άουτ. Στο 80΄ ο Κασπαρίδης κάνει σουτ  από αριστερά και έξω από την μεγάλη περιοχή αλλά πέρασε άουτ. Στο 83΄ο Μπόρα σουτάρει από θέση μέσα στην περιοχή και δεξιά η μπάλα αλλά για πολλοστή φορά περνάει άουτ .

Στις καθυστερήσεις στο 90+1′ ο Τζοντζόρας κάνει με εκτέλεση φάουλ από θέση πίσω από το κέντρο το γέμισμα με τον Μπακιρτζή να παίρνει την κεφαλιά σε πλεονεκτική θέση κοντά στην μικρή περιοχή αλλά την μπάλα πηγαίνει στην αγκαλιά του Τογγουλίδη που μπλοκάρει ! Έτσι το τελικό αποτέλεσμα παρέμεινε στο 0-0, χωρίς σκορ δηλαδή.

ΑΡΔΑΣ ΚΑΣΤΑΝΕΩΝ (Παναγιώτης Μυλωνάς): Ντινούδης, Τσοντζόρας, Πετράς, Μπαχτσεβανίδης, Γουγουλιάς, Γοδόσης, Αλμπανίδης, Νάκου, Παγωνίδης (69΄Μπακιρτζής) , Τσομπανούδης (57΄Καπετανίδης), Τζιαφερίδης (76΄Κασπαρίδης).

ΘΡΑΚΗ ΦΕΡΩΝ (Λαμπίδης Τριαντάφυλλος): Τογγουλίδης, KΚολγκεγκα, Κατσίκας, Βάρναλης, Σιδηρόπουλος, Καλομπρατσίδης, Μπόρας (90΄Μαστορίδης), Τσιπλάκης, Πολίδης, Ντόλας, Μπάμπιτς (61΄ Τσοτανίδης).

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ