Photos: Κλικ από την εκδήλωση-ενημέρωση γονέων με την οποία ολοκληρώθηκαν τα δοκιμαστικά της ΑΕΚ στην Κομοτηνή

 

Με την εκδήλωση αφιερωμένη στην ενημέρωση γονέων και παραγόντων του ποδοσφαίρου έκλεισε η διήμερη επίσκεψη της ΑΕΚ στον Σπάρτακο Αγίων Θεοδώρων για τα δοκιμαστικά της στη Κομοτηνή.

Η ενημέρωση αυτή ζητήθηκε από τους προπονητές της αποστολή Ζελενίτσα και Σίσκο ώστε να μιλήσουν στους γονείς αλλά και σε όσους ασχολούνται με το ποδόσφαιρο και σχετίζονται με νέους αθλητές. Μέσα από slides, βίντεο και συζήτηση με τους γονείς οι απεσταλμένοι της ΑΕΚ αναφέρθηκαν στη συμπεριφορά του κάθε αθλητή, τη συμπεριφορά γονέων και προπονητών και την προετοιμασία του αγώνα τόσο αγωνιστικά όσο και ψυχολογικά.

Στο τέλος της εκδήλωσης τον λόγο πήρε και ο Τόνι Σαβέφσκι που συνόδευσε την αποστολή ως υπεύθυνος σκάουτινγκ της ΑΕΚ. Ο πρώην άσος της ΑΕΚ εξέφρασε τις ανησυχίες του ακούγοντας τόσο τους παρευρισκόμενους γονείς όσο και όσους έχει ακούσει στα υπόλοιπα ταξίδια, για το τρόπο που διαχειρίζονται τα παιδιά τους. Τόνισε πως αυτό που πρέπει να κάνουν είναι να τα αφήσουν ελεύθερα να κάνουν εκείνα τις επιλογές τους και όχι να τα έχουν ως μέσο για να πράξουν τα απωθημένα που είχαν εκείνοι ως παιδιά.