Football League: Επεισοδιακό ντεμπούτο για Μαραντά με δηλώσεις παραίτησης του προέδρου του Αχαρναϊκού από το… νοσοκομείο

 

Μεγάλη ένταση επικράτησε μετά το φινάλε του αγώνα στο Μενίδι μεταξύ του Αχαρναϊκού στο ντεμπούτο του Γιώργου Μαραντά και μετα την ήττα από τον ΑΟ Χανιά.

Οι οπαδοί διαμαρτύρονταν για την εικόνα των «πράσινων» και κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου οι άνθρωποι των γηπεδούχων έτρεξαν προς τις εξέδρες, όπου βρισκόταν ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Κλήμης Κολιός. Ο Κολιός σωριάστηκε στο έδαφος, καθώς υπέστη λιποθυμικό επεισόδιο! Ο γιατρός της ομάδας, μαζί με παράγοντες του σωματείου έτρεξαν γρήγορα και τον μετέφεραν στο ιατρείο του γηπέδου και από εκεί στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο με συμπτώματα εμφράγματος, ωστόσο τελικά δεν ήταν κάτι σοβαρό.

Μάλιστα ο ίδιος σε δήλωσή του κάλεσε όποιον αγαπάει περισσότερο την ομάδα του Μενιδίου να αναλάβει και τόνισε: «Παραλίγο η αγάπη μου για τον Αχαρναϊκό να στοιχίσει τη ζωή μου. Αν κάποιος αγαπάει περισσότερο αυτή την ομάδα, ας αναλάβει αυτός».

Όπως ανέφερε η ΠΑΕ σε δελτίο Τύπου: «Ο πρόεδρος μετά τη λήξη του αγώνα Αχαρναϊκός – Χανιά προπηλακίστηκε από μερίδα φιλάθλων με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις του. Αμέσως μεταφέρθηκε στο ιατρείο του γηπέδου, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Υπό τον φόβο εκδήλωσης καρδιακού επεισοδίου μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο όπου νοσηλεύτηκε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, ξεπερνώντας τον κίνδυνο.

Η ΠΑΕ Αχαρναϊκός εύχεται ταχεία ανάρρωση στον πρόεδρο κ. Κλήμη Κολιό, ενώ καταδικάζει πράξεις βίας, τόσο λεκτικής, όσο και σωματικής, εντός και εκτός γηπέδου, τόσο σε παράγοντες όσο και σε ποδοσφαιριστές».