ΕΠΣ Θράκης: Μεγάλο ματς στο Κόσμιο που γλίτωσε στο 90+4′ την ήττα ισοφαρίζοντας από 0-2 την Γρατινή

 

O έντονος αέρας που φυσούσε την ώρα του αγώνα και ο κακός αγωνιστικός χώρος, δε φαίνεται να πτόησαν τον ΠΑΟΚ Κοσμίου και την Δόξα Γρατινής που έκαναν τρομερό παιχνίδι δίνοντας ρεσιτάλ στο τέλος, με την αναμέτρηση να λήγει 2-2 έχοντας συγκλονιστική εξέλιξη στις τελευταίες φάσεις.

Η Γρατινή κατάφερε με την εμφάνιση της να ανακόψει για λίγο τον… «σίφουνα ΠΑΟΚ Κοσμίου», ο οποίος έπεσε πλέον ξανά στη δεύτερη θέση της Α’ ΕΠΣ Θράκης, μετά απο την ισοπαλία και τη νίκη του Ιάσμου στην Αίγειρο. Η Δόξα Γρατινής παραμένει στη πρώτη 6αδα με μόλις έναν βαθμό διαφορά από τον Ορφέα Ξυλαγανής.

Στο πρώτο ημίχρονο, όπως και γενικότερα σε όλο το παιχνίδι η Γρατινή πατούσε καλύτερα στο… γήπεδο ”λάσπης” και πέτυχε το γκολ σχετικά νωρίς, στο 18ο λεπτό. Ο Κυριακόπουλος σούταρε έξω απο τη περιοχή, ο αέρας παραπλάνησε τον τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ και εύκολα έγινε γίνεται το 0-1 για τους φιλοξενούμενους. Στο 28’ο ΠΑΟΚ με πρωταγωνιστές τους Αμέτ, Στοΐνοβιτς και Ταμάμη προσπάθησε να ισοφαρίσει αλλά βρήκεμπροστά του τον Ταουσάν, ο οποίος απέκτουσε τρία συνεχόμενα σουτ. Μέχρι και το τέλος του ημιχρόνου το Κόσμιο ήταν αυτό που δεινοπαθούσε, κάνοντας αρκετές ευκαιρίες που ήταν άστοχες.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν πιο μαχητικό καθώς και οι δύο ομάδες μπήκαν για να διεκδικήσουν πράγματα. Η Γρατινή είχε χάσει έναν σημαντικό της παίκτη από τον 30′ καθώς ο Κυριακόπουλος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον αχίλλειο, αλλά όπως αναφέρει το Rodopi Sports παρόλα αυτά συνέχισε να απειλεί. Τελικά πέτυχε το δεύτερο γκολ μόλις στο 55′ με τον Σεκφετ που βρέθηκε τετατετ με τον τερματοφύλακα.

Μέχρι το 80′ οι ρυθμοί έπεσαν για λίγο αλλά από κει και πέρα έγινε ”πόλεμος”. Ο Βλασσόπουλος της Γρατινής καταφέρνει να βρει τα δίχτυα αλλα υποδείχθηκε  σε θέση οφσαιντ και το γκολ ακυρώθηκε. Ο ΠΑΟΚ Κοσμίου εκμεταλλεύτηκε την απογοήτευση και τη νευρικότητα των φιλοξενούμενων και πέτυχε δυο γκολ στην εκπνοή. Μετά από πάσα του Μαδούρα, ο Αμετ σούταρε στη γωνία του τέρματος και μείωσε στο 84 και στο 90+4′ ο Ταμάμης κατέβασε την μπάλα μετά από σέντρα του Μουρατίδη και με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

Αρκετές οι διαμαρτυρίες για τη διαιτητική τριπλέτα Χούσκογλου και τους βοηθούς Δημητριάδη και Μωραϊτη

ΠΑΟΚ ΚΟΣΜΙΟΥ (Δίγκας): Δεληγιάννης, Αγαμπάς, Ζουμπιάδης, Μαδούρας, Μητρούσης, Ξενάκης, Πότσης, Κυπιρτογλού, Αμέτ, Στοΐνοβιτς, Ταμάμης

ΔΟΞΑ ΓΡΑΤΙΝΗ (Μπόζης) : Ταουσάν, Μαγκούτας, Δαλή Ισμαήλ, Τρέσαλος, Τσιπλακίδης, Κακουλίδης, Σερίφης, Κουκοβινής, Σεφκέτ, Κυριακόπουλος, Βλασσόπουλος

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΠΣ ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ