Διάκριση για τον Θράκα Ιππέα στο Διασυλλογικό της Λάρισας με… Αμερικανικό Σπριντ

 

Με συμμετοχή 15 αθλητών, εκ των οποίων οι τρεις είναι οι Αμερικανοί που έχει εντάξει στο δυναμικό του ο σύλλογος, συμμετείχε το Σαββατοκύριακο ο Θράκας Ιππέας σε διασυλλογικό αγώνα δρόμου στη Λάρισα, πραγματοποιώντας ουσιαστικά και την έναρξη της αγωνιστικής του σεζόν.

Την ευθύνη της διεξαγωγής του αγώνα είχε ο Π.Γ.Σ. Λάρισας, και αποτελείται από δύο σκέλη. Το πρώτο σκέλος αποτελούσε το αγώνισμα της Ατομικής Χρονομέτρησης, το οποίο διεξήχθη το Σάββατο, και το δεύτερο στο αγώνισμα της Αντοχής που διεξήχθη την Κυριακή.

Στη διεξαγωγή της Ατομικής Χρονομέτρησης και παρά τις αντίξοες συνθήκες, τον χορό των συμμετοχών άνοιξε η Κομοτηναία Βάσω Γαραγάνη στην κατηγορία των Γυναικών, όπου και κατάφερε την 5η θέση ενώ την σκυτάλη πήραν οι άνδρες, με τον Ορέστη Ιωαννίδη να πετυχαίνει την 9η θέση.

Την δεύτερη μέρα πραγματοποιήθηκε το αγώνισμα της αντοχής, με την Βάσω να επικυρώνει ξανά την 5η θέση στην κατηγορία γυναικών, δείχνοντας ότι αν και πρώτος αγώνας για φέτος, προδικάζει ευοίωνη συνέχεια.

Στην κατηγορία ανδρών, όπου ο Θράκας Ιππέας αγωνιζόταν με πλήρη ομάδα 12 αθλητών, σε ένα γρήγορο και απαιτητικό αγώνα 130 χλμ.,, και με συμμετοχή πολλών καλών αθλητών, ο στόχος που ήταν οι δοκιμές τεχνικής και ομαδικής λειτουργίας επιτεύχθηκαν. Ο αγώνας κρίθηκε στο τελικό σπριντ με τους Justin Rice και Matthew Miller του Θράκα Ιππέα να επιτυγχανουν την 3η και 4η θέση αντίστοιχα.