ΕΠΣ Έβρου: Το πρόγραμμα Ορέστη και ΑΕΔ στις έξι στροφές που απομένουν μετά το μεταξύ τους ντέρμπι τίτλου της Κυριακής

 

Ολόκληρος ο ποδοσφαιρικός Έβρος και κυρίως ο Βόρειος θα έχει στραμμένη την προσοχή του στο μέγαλο ντέμπιστο Διδυμότειχο όπου ο πρωτοπόρος Ορέστης Ορεστιάδας θα αντιμετωπίσει την πρωταθλήτρια των δύο τελευταίων ετών ΑΕΔ με στόχο να κρατήσει το προβάδισμα του ενός βαθμού που έχει αποκτήσει τα προηγούμενα 15 παιχνίδια του πρωταθλήματος της Α ΕΠΣ Έβρου αλλά και να πάρει την ρεβάνς για το 0-3 του πρώτου γύρου στην Ορεστιάδα.

Ο Ορέστης πραγματοποιεί μια καταπληκτική χρονιά έχοντας μόνο αυτήν την μια ήττα από τη μεγάλο του αντίπαλο και κατά τα άλλα 14 νίκες. Η ομάδα του Γιώργου Αραμπατζή πάει στο Διδυμότειχο με στόχο δυο αποτελέσματα και τουλάχιστον να μην ηττηθεί ώστε στα υπόλοιπα 6 παιχνίδια να κρατά την τύχη στα χέρια της, αν και έχει αρκετά δύσκολα παιχνίδια μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.

Συγκεκριμένα εκτός του παιχνιδιού στο Διδυμότειχο αντιμετωπίζει εκτός έδρας στην Άνθεια την προτελευταία αγωνιστική την τοπική Ένωση Άνθειας Αρίστεινου που αν και είχε και αυτή στόχο το πρωτάθλημα έμεινε πίσω από νωρίς, ενω έχει και δύκολα παιχνίδια με Ποντιακό στην Αλεξανδρούπλη και με Σουφλί, Εθνικό και Καστανιές εντός εδρας.

Από την αλλη η ΑΕΔ από την αρχή ήταν το απόλυτο φαβορί του πρωταθλήματος, ιδιώς μετα τα μεγάλα διπλά στην Ορεστιάδα και επί της Άνθειας που ήταν οι βασικές ανταγωνίστριές της για το πρωτάθλημα, ωστόσο οιαπρόσμενες ισοπαλίες σε Καστανιές και Φέρες την έχουν σε απόσταση ενός βαθμού πίσω από τον Ορέστη.

Η ομάδα του Γιάννη Αναστασιάδη θέλει μόνο την νίκη ώστε να ξεφύγει 2 βαθμούς από την ομάδα της Ορεστιάδας και στους υπόλοιπους 6 αγώνες που θεωρητικά φαίνονται πιο εύκολοι από τον ανταγωνιστή της να  πάρει την κούπα του πρωταθλητή και να ανέβει στην Γ’ Εθνική μετα από πολά χρόνια.

Συγκεκριμένα έχει τρεις δύσκολες εξόδους σε Σουφλί αλλά και σε Αλεξανδρούπολη με τον Εθνικό και τον Ποντιακό, ενω εκτός του Ορέστη υποδέχεται την Άνθεια την οποία θα έχει αντίπαλο στον τελικό του κυπέλλου αλλά και τις Καστανιές.

Συνοπτικά το πρόγραμμα Ορέστη και ΑΕΔ 7 αγώνες πριν το τέλος:

Ορέστης Ορεστιάδας (42 βαθμοί): ΑΕΔ (16η εκτός), Ποντιακός (17η εκτός), Εθνικός Αλεξανδρούπολης (18η εντός), Ατρόμητος Ασπρονερίου (19η εκτός), Έβρος Σουφλίου (20η εντός), Ένωση Άνθειας Αρίστεινου (21η εκτός), Άρδας Καστανεών (22η εντός)

ΑΕ Διδυμοτείχου (41 βαθμοί): Ορέστης Ορεστιάδας (16η εντός), Εθνικός Αλεξανδρούπολης (17η εκτός), Ατρόμητος Ασπρονερίου (18η εντός), Έβρος Σουφλίου (19η εκτός), Ένωση Άνθειας Αρίστεινου (20η εντός), Άρδας Καστανεών (21η εντός), Ιπποκράτης (22η εκτός)

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ Α’ ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ ΠΡΙΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΚΑΙ 7 ΑΓΩΝΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ