A2 Aνδρών: Φουντώνει η μάχη για την παραμονή και όλα θα κριθούν στα Γιάννενα! Οι τρεις “τελικοί” και το πρόγραμμα των Κυκλώπων και των αντιπάλων τους

 

Τρεις αγωνιστικές απομένουν ακόμα για την λήξη του πρωταθλήματος της Α2 Aντρών στο χάντμπολ και δυστυχώς η πορεία των Κυκλώπων παρά την ενίσχυσή τους δεν είναι ανάλογη αυτής που φαντάζονταν οι άνθρωποι που απαρτίζουν αυτό το τμήμα μετα την επάνοδο της ομάδας στην Α2 κατηγορία.

Στόχος των παιδιών του Ηλία Ταρε είναι τουλάχιστον η κατάκτηση της 8ης θέσης, πάνω από τα Γιάννενα, αφού η έβδομη έχει χαθεί οριστικά, αφού ο Ζαφειράκης και οι υπόλοιπες ομάδες έχουν ξεφύγει αρκετά. Αυτή την στιγμή η ομάδα των Κυκλώπων είναι πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού, πάνω από τα Γιάννενα για ένα βαθμό αν και στην ουσία προτελευταία μετά την αποχώρηση του Δία Πολίχνης.

Έτσι με βάση το πρόγραμμα των Κυκλώπων και των Ιωαννινων στα επόμενα τρια παιχνίδια, η ομάδα της Αλεξανδρούπολης θέλει στην τελευταία αγωνιστική στα Γιάννενα στις 8 Απρίλη να πάει με πλεονέκτημα στην βαθμολογία για τους Ηπειρώτες αν και μετα τις ήττες στην έδρας της δύσκολα θα το καταφέρει ενω και και οι αντιπαλοι τους εχουν ευκολο δίποντο ανευ αγώνα με τον Δία.

Συγκεκριμένα οι Κύκλωπες που κέρδισαν 31-29 στον α’ γύρο στην Αλεξανδρούπολη έχουν 2 παιχνίδια με ομάδες που μπορούν να κοντραρουν όπως με το Κιλκίς εκτός έδρας και με τον Ζαφειράκη στην έδρα τους, σε αντίθεση με του Γιαννιώτες που αγωνίζονται με την ΧΑΝΘ πλην του παιχνιδιού «τελικό» τον Απρίλη με τους Κύκλωπες και βέβαια με τον Δία.

Το πρόγραμμα των δυο μονομάχων για την 8η θέση, που οδηγεί στην παραμονή.

ΚΥΚΛΩΠΕΣ (6 Βαθμοί): Κιλκίς (εκτός 16η), Ζαφειράκης (εντός 17η), ΑΟ Ιωάννινα (εκτός 18η)

ΑΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ (5 Βαθμοί): ΧΑΝΘ (εντός 16η), Δίας 10-0 α.α (17η), Κύκλωπες (εντός 18η)

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1.Χ.Α.Ν.Θ 28

2.Φαίακας Κέρκυρας 22

3.Αρχέλαος Κατερίνης 22

4.Πρωτέας Άρτας 18

5.Γ.Σ Δράμα 1986 18

6.Γ.Α.Σ Κιλκίς 16

7.Ζαφειράκης Νάουσας 14

8.Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης 6
——————————–
9.Α.Ο Ιωαννίνων 5

10.Δίας Πολίχνης (αποχώρησε)