Κύπελλο Ελλάδος: Μόλις 50 προσκλήσεις στην Ορεστιάδα για το Final Four! Αυστηρά τα μέτρα ασφαλείας

 

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 7 Μαρτίου η πρώτη σύσκεψη τον ομάδων που προκρίθηκαν στο Final Four του Κυπέλλου, που θα διεξαχθεί στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο το διήμερο 18 και 19 Μαρτίου. Το παρών στη σύσκεψη έδωσαν τόσο ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ, Γιώργος Καραμπέτσος, όσο και ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ, Παντελής Ταρνατόρος.

Όπως και στο Final-4 του Κυπέλλου Γυναικών, δικαίωμα εισόδου για να παρακολουθήσουν το Final-4 Κυπέλλου Ανδρών, θα έχουν οι αθλητές/αθλήτριες κατόχους δελτίων Σωματείων ΕΟΠΕ που θα συνοδεύονται και από τους αντίστοιχους προπονητές, καθώς και οι γονείς/κηδεμόνες των αθλητών (1 συνοδός ανά παιδί). H ημερομηνία κατάθεσης αίτησης έκδοσης δελτίου για τους αθλητές κάτω των 16 ετών πρέπει να έχει γίνει μέχρι 7.3.2017 ενώ τα σωματεία θα δηλώσουν συμμετοχή (έως τις 15/3) σε σχετικό έντυπο εγγραφής που θα τους αποστείλει η ΕΟΠΕ.

Η ταυτοποίηση στην είσοδο θα γίνεται με επίδειξη επίσημου εγγράφου με φωτογραφία (Ταυτότητα, διαβατήριο, δίπλωμα οδήγησης κ.ο.κ.) για τους ενήλικες και με το αθλητικό δελτίο (οι αθλητές/αθλήτριες).

Επιπλέον, όλα τα μέλη της οικογένειας του βόλεϊ (διοικήσεις Ενώσεων, ΣΥΔΠΕ, ΟΔΒΕ, ΣΕΠΠΕ, ΠΑΣΑΠ, ΕΣΑΠ, σύνδεσμος παλαιμάχων αθλητών, παλαίμαχοι διεθνείς αθλητές βόλεϊ) είναι καλεσμένα στο μεγάλο αυτό γεγονός, αρκεί να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους στην ΕΟΠΕ.

Τέλος, συμφωνήθηκε ότι οι τέσσερις φιναλίστ ομάδες θα έχουν στη διάθεσή τους 50 προσκλήσεις και επιπλέον 30 για τους πιστοποιημένους χορηγούς των ομάδων τους.

Όπως γίνεται κατανοητό η παρουσία ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού στο Αλεξάνδρειο, το οποίο αποτελεί έδρα του μπασκετικού Άρη, αλλά και τα όσα έγιναν στο συγκεκριμένο γήπεδο στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος στο μπάσκετ, κάνει τους ανθρώπους της ΕΟΠΕ να θέλουν να μετατρέψουν σε γιορτή το Final Four, με την παρουσία πολλών αθλητών και αθλητριών. Φυσικά αυτό θα αφήσει πολλούς φίλους του βόλεϊ εκτός, καθώς σίγουρα αρκετοί φίλοι του ΑΟΟ θα προγραμμάτιζαν να βρεθούν στη Θεσσαλονίκη για να δουν από κοντά την προσπάθεια της Ορεστιάδας.