Super League: Για το τρία στα τρία μέσα σε μια βδομάδα υποδέχετει τον Πλατανιά στα Πηγάδια η Ξάνθη (17:15, LIVE ThrakiSportS)

 

Μετά από την νίκη της προηγούμενης εβδομάδας στα Πηγάδια επί του Παναθηναϊκού, με την… γκολάρα του Βασιλακάκη, αλλά και την μεγάλη νίκη στην Τούμπα για το Κύπελλο, παρά τον αποκλεισμό, η Ξάνθη υποδέχεται το μεσημέρι της Κυριακής (17:15, LIVE ThrakiSportS) τον Πλατανιά με σκοπό να κάνει το 3 στα 3 αυτή την εβδομάδα δείχνοντας πως έχει επιστρέψει η Ξάνθη που έφτασε μέχρι και την δεύτερη θέση τον Ιανουάριο.

Η Ξάνθη δείχνει σημαντικά σημάδια ανάκαμψης, φαίνεται πως έχει πάρει κάποιες ανάσες και οι νέες μεταγραφές σιγά – σιγά έχουν ενσωματωθεί στην ομάδα και μπορούν πλέον να βοηθήσουν. Αυτό φάνηκε και στο ματς του Κυπέλλου στην Τούμπα την Πέμπτη, αφού και ο Πιτσέλι και ο Σιλά, αλλά και ο Μεχία ξεκίνησαν για πρώτη φορά βασικοί. Την προηγούμενη εβδομάδα η Ξάνθη νίκησε τον Παναθηναϊκό και μείωσε τη διαφορά στους 2 βαθμούς (σ.σ πλέον πέντε μετά τον σημερινό αγώνα), και από τον ΠΑΟΚ στους 4 βαθμούς. Παρ’όλα αυτά παρέμεινε στην έκτη θέση, αφού μειονεκτεί στην ισοβαθμία με την ΑΕΚ με 36 βαθμούς. Το μεσημέρι αντιμετωπίζει τον Πλατανιά που είναι σε απόσταση αναπνοής (μόλις έναν βαθμό πιο κάτω) και εάν θέλει να συνεχίσει να είναι σε πορεία Play Off, τότε επιβάλλεται η νίκη, κάτι που το γνωρίζουν και στην ομάδα.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει να αντιμετωπίσει τις γνωστές απουσίες των τελευταίων μηνών, από τις οποίες απλώς απουσιάζει ένα όνομα, αλλά προστίθεται και άλλο ένα. Οι μακροχρόνιοι τραυματίες Μανώλης Παπαστεριανός, Πέτρος Ορφανίδης και Οκάν Χατζητερζόγλου είναι και πάλι εκτός αποστολής, με τον Γουάλας να επιστρέφει και πάλι στην αποστολή της ομάδας μετά από καιρό, σε αντίθεση με τον Σολτάνι που στο ματς του Κυπέλλου αντίκρισε δύο φορές την κίτρινη κάρτα, και συνεπώς την κόκκινη, του διαιτητή και μένει αναγκαστικά εκτός αποστολής εκτίοντας την ποινή του.

Οι δύο ομάδες στο πρωτάθλημα έχουν τεθεί αντιμέτωπες εννιά φορές έως τώρα, με τη χανιώτικη ομάδα να πανηγυρίζει το «τρίποντο» έξι φορές και την Ξάνθη μόλις δυο. Επίσης, ένα ματς έχει τελειώσει ισόπαλο. Τα τέρματα είναι 8-15 υπέρ του Πλατανιά. Στην Ξάνθη στα Πηγάδια σε τέσσερα παιχνίδια η Ξάνθη έχει 1 νίκη το 2013 με 2-0, ο Πλατανιας δυο, ενώ άλλο ένα ματς μεταξύ των δύο ομάδων έληξε ισόπαλο.

ΔΕΙΤΕ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΡΑΣΧΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΛΑΤΑΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ

ΔΕΙΤΕ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΤΗΣ SUPER LEAGUE

ΔΕΙΤΕ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΤΗΝ ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE ΩΣ ΕΧΕΙ ΠΡΙΝ ΤΑ ΜΑΤΣ ΤΗΣ 23ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ