LIVE από τα Πηγάδια για την Super League: ΑΟ Ξάνθη – Πλατανιάς 1-0 ( Τελικό Αποτέλεσμα)

 

Παρακολουθήστε ζωντανά από το Ξάνθη FC Arena των Πηγαδίων και μέσα από το ThrakiSportS την εξέλιξη στον αγώνα «φωτιά» ανάμεσα στην Ξάνθη και τον Πλατανιά στα πλαίσια της 23ης αγωνιστικής της Super League.

Καλησπέρα! Από αυτήν την ανάρτηση θα ενημερωθείτε για το επόμενο τρίωρο από το γήπεδο Ξάνθη FC Arena την εξέλιξη στο παιχνίδι Ξάνθη – Πλατανιάς για την 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ώρα 16.35 Πριν περάσουμε στα πρώτα στοιχεία από τα Πηγάδια, πάμε να δούμε τους χορηγούς που βοηθούν τα μέγιστα στο να γίνεται πραγματικότητα αυτή η μετάδοση.

Ώρα 16.45 Την live μετάδοση της αναμέτρησης προσφέρει το θρακιώτικης ιδιοκτησίας ξενοδοχείο “Pilion Terra”,που αποτελεί ιδανικό τόπο για μικρές ή μεγάλες αποδράσεις στην πανέμορφη Πορταριά του Πηλίου, ένας προορισμός  για όλες τις εποχές. Με προσιτές τιμές και κορυφαίες κριτικές στα εξειδικευμένα sites (λεπτομέρειες με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ).

Ώρα 16.50 Χορηγός επίσης είναι τα καταστήματα Fresh Co εντός και εκτός της πόλης μπορείτε να πιείτε έναν ποιοτικό καφέ ή να απολαύσετε κάποιο από τα πολλά παρασκευάσματα του μαγαζιού, φυσικά σε πολύ καλές τιμές! Τα καταστήματα Fresh μπορείτε να τα βρείτε στην οδό Σαράντα Εκκλησιών 3, εντός της πόλης της Ξάνθης, ή στο 3ο χιλιόμετρο Ξάνθης – Λάγους, εκτός πόλης. Περισσότερες πληροφορίες και στη σελίδα του Facebook, κάνοντας ένα κλικ εδώ.

Ώρα 16.57 Τέλος χορηγός της μετάδοσης της σημερινής αγωνιστικής είναι και η βιοτεχνία κατασκευής αθλητικών και επαγγελματικών ενδυμάτων, Figli, του Μπάμπη Χατζημεστή. T-shirt υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές για όλα τα καταστήματα ή επιχειρήσεις, πλήρης εξοπλισμός αθλητικών ομάδων, ασχέτως αθλήματος, με όλα τα απαραίτητα και προσφορές ολόκληρο τον χρόνο! Τη βιοτεχνία Figli μπορείτε να τη βρείτε στην οδό Μεσολογγίου 48 στη Ξάνθη και στα τηλέφωνα 25410 -72626/6943470776 ή στην ιστοσελίδα κάνοντας κλίκ ΕΔΩ.

Ώρα 17.02 Η σύνθεση της Ξάνθης: Ζίβκοβιτς, Φλίσκας, Λισγάρας, Μπαξεβανίδης, Γουάλας, Ντε Λούκας, Καμαρά, Βασιλακάκης, Τριάδης, Λάζιτς, Γιουνές

Ώρα 17.05 Η σύνθεση του Πλατανιά: Σωτηρίου, Κάργας, Καρυπίδης, Πριντέτα, Μουνάφο, Μενδρινός, Στάθης, Βάντερσον, Μανούσος, Γιορέντε, Σιγκνίεβιτς

Ώρα 17.07 Στον πάγκο για την Ξάνθη και τον Ράσβαν Λουτσέσκου θα είναι οι: Ζαρόπουλος, Ράνος, Πιτσέλι, Λουσέρο, Καρασαλίδης, Σιλά, Μεχία

Ώρα 17.10 Στον πάγκο για τον Πλατανιά και τον Παράσχο θα είναι οι: Αποστολόπουλος, Γουνδουλάκης, Ντίνας, Κοκκάλας, Σκουλουδάκης, Ντεβέσα, Στανισλιάβιεβιτς

Ώρα 17.13 Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο κ. Ζαχαριάδης με βοηθούς τους κ. Λάμπρου και κ. Νικολαίδη και τέταρτο διαιτητή τον κ. Τεβεκέλη

Ώρα 17.15  Σέντρα στον αγώνα!

6′ Σέντρα του Γιορέντε, μπλοκάρει εύκολα ο Ζίβκοβιτς στην πρώτη επίσκεψη του Πλατανιά στην περιοχή της Ξάνθης.

9′ Ωραίος αιφνιδιασμός του Πλατανιά, ο Γιορέντε βγήκε ως κρυφός επιθετικός έκανε το κοντρόλ αλλά το πλασέ του ήταν αδύναμο και μπλόκαρε εύκολα ο Ζίβκοβιτς.

22‘ Φάουλ σε πολύ καλό σημείο για την Ξάνθη. Σε πλάγια θέση αλλά ακριβώς έξω από την περιοχή το οποίο πέρασε όμως ανεκμετάλλευτο.

26′ Πρώτη κίτρινη κάρτα στο ματς και πρώτη για την Ξάνθη. Την βλέπει ο Ντε Λούκας για μαρκάρισμα στον Στάθη.

30′ Συμπληρώσαμε μισή ώρα αγώνα. Έχει πέσει ο ρυθμός και δεν υπάρχουν φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες.

32′ Πρώτη μεγάλη φάση για την Ξάνθη. Ο Γουάλας βρέθηκε μόνος του στο δεύτερο δοκάρι αλλά το σουτ στην κίνηση που επιχείρησε ήταν απελπιστικό κι έφυγε άουτ.

39′ Γκολλλλλλλλ για την Ξάνθη. Ο Τριάδης εκτέλεσε το κόρνερ, ο Σωτηρίου έκανε κακή έξοδο και ο Γιουνές με ωραία κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Ξάνθη- Πλατανιάς 1-0.

Ο μόνιμος σκόρερ της Ξάνθης Γιουνές με το σημερινό του τέρμα έφτασε τα 14 και πλέον βρίσκεται 3 γκολ πίσω από τον Μπέργκ του Παναθηναικού που εχθές με τα 4 τέρματα που σημείωσε έχει φτάσει τα 17 και ηγείται στον πίνακα των σκόρερ.

44′  Σύμφωνα με τον τέταρτο διαιτητή 1 λεπτό θα είναι ο χρόνος των καθυστερήσεων.

45+1′ Τέλος πρώτου ημιχρόνου. Ξάνθη-Πλατανιάς 1-0.

Ώρα 18.05  Την live μετάδοση της αναμέτρησης προσφέρει το θρακιώτικης ιδιοκτησίας ξενοδοχείο “Pilion Terra”,που αποτελεί ιδανικό τόπο για μικρές ή μεγάλες αποδράσεις στην πανέμορφη Πορταριά του Πηλίου, ένας προορισμός  για όλες τις εποχές. Με προσιτές τιμές και κορυφαίες κριτικές στα εξειδικευμένα sites (λεπτομέρειες με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ).

Ώρα 18.08  Χορηγός επίσης είναι τα καταστήματα Fresh Co εντός και εκτός της πόλης μπορείτε να πιείτε έναν ποιοτικό καφέ ή να απολαύσετε κάποιο από τα πολλά παρασκευάσματα του μαγαζιού, φυσικά σε πολύ καλές τιμές! Τα καταστήματα Fresh μπορείτε να τα βρείτε στην οδό Σαράντα Εκκλησιών 3, εντός της πόλης της Ξάνθης, ή στο 3ο χιλιόμετρο Ξάνθης – Λάγους, εκτός πόλης. Περισσότερες πληροφορίες και στη σελίδα του Facebook, κάνοντας ένα κλικ εδώ.

Ώρα 18.12 Τέλος χορηγός της μετάδοσης της σημερινής αγωνιστικής είναι και η βιοτεχνία κατασκευής αθλητικών και επαγγελματικών ενδυμάτων, Figli, του Μπάμπη Χατζημεστή. T-shirt υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές για όλα τα καταστήματα ή επιχειρήσεις, πλήρης εξοπλισμός αθλητικών ομάδων, ασχέτως αθλήματος, με όλα τα απαραίτητα και προσφορές ολόκληρο τον χρόνο! Τη βιοτεχνία Figli μπορείτε να τη βρείτε στην οδό Μεσολογγίου 48 στη Ξάνθη και στα τηλέφωνα 25410 -72626/6943470776 ή στην ιστοσελίδα κάνοντας κλίκ ΕΔΩ.

46′ Έναρξη δεύτερου ημιχρόνου!

47′  Φάουλ σε καλή θέση για την Ξάνθη από πλάγια θέση το οποίο περνάει και αυτό ανεκμετάλλευτο για τους γηπεδούχους.

54‘ Απίστευτη ευκαιρία για τον Πλατανιά. Ο Μουνάφο έκανε το σουτ η μπάλα κόντραρε κι άλλαξε πορεία και ο Ζίβκοβιτς με εκπληκτική απόκρουση  έδιωξε την μπάλα σε κόρνερ.

56′ Πρώτη αλλαγή για την ομάδα του Πλατανιά με τον Γουνδουλάκη να παίρνει την θέση του Κάργα.

65′ Μεγάλη φάση για την Ξάνθη με τον  Τριάδη να μπάινει μέσα στην μεγάλη περιοχή και να επιχειρεί το σουτ με τον  Σωτηρίου να απομάκρυνει την μπάλα βρίσκοντας και το δοκάρι.

68′ Πρώτη αλλαγή και για την ομάδα της Ξάνθης με τον Λουσέρο να περνάει στην θέση του Λάζιτς.

71′ Τρομερή διπλή ευκαιρία για την ομάδα του Πλατανιά αλλά εξίσου τρομερή αντίδραση και από τον Ζίβκοβιτς που κρατάει απαραβίαστη την εστία του σε δύο περιπτώσεις. Αρχικά στο σουτ του Μανούσου και στην συνέχεια στην κοντινή κεφαλιά του Γιορέντε.

81′ Δεύτερη αλλαγή για την ομάδα του Πλατανιά με τον Αποστολόπουλο να παίρνει την θέση του Βάντερσον.

83′ Δεύτερη αλλαγή και για την ομάδα της Ξάνθης με τον Μεχία να εισέρχεται στον αγωνιστικό χώρο παίρνοντας την θέση του Καμαρά.

85′ Τρίτη και τελευταία αλλαγή για τον Πλατανιά με τον Στανισάβλιεβιτς να παίρνει την θέση του  Μενδρινού.

89′ Κλείνει τις αλλαγές τις και η Ξάνθη με τον Πιτσέλι να παίρνει την θέση του Βασιλακάκη.

90′ Σύμφωνα με την υπόδειξη του τέταρτου διαιτητή, 3 θα είναι τα λεπτά των καθυστερήσεων.

90+3′ Τέλος του αγώνα. Τελικό αποτέλεσμα: Ξάνθη-Πλατανιάς 1-0.

Ευχαριστούμε που ήσασταν μαζί μας σε αυτήν την μετάδοση, ευχαριστούμε και τους χορηγούς μας.