Στην αντιπολίτευση Γαβριηλίδης και Καραβασίλης; Παρόν και οι Γραμμένος, Γκαγκάτσης αλλά και 18 Ενώσεις στην βασιλόπιτα της ΕΠΣ Πέλλας

 

Πλήθος προέδρων Ενώσεων Ποδοσφαιρικών Σωματείων, έδωσαν το παρών στην εκδήλωση για την κοπή της πίτας της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Νομού Πέλλας, το βράδυ της Παρασκευής 24 Φεβρουαρίου ανάμεσα στις οποίες και η ΕΠΣ Έβρου και η ΕΠΣ Θράκης.

Mεταξύ άλλων, παρόντες ήταν ο πρόεδρος της ΕΠΣ Μακεδονίας και υποψήφιος πρόεδρος της ΕΠΟ, Γραμμένος, αλλά και ο έτερος υποψήφιος πρόεδρος της ομοσπονδίας και πρόεδρος της ΕΠΣ Πιερίας  Ελευθεριάδης. Επίσης παρόντες ήταν οι πρόεδροι των Έβρου (Καραβασίλης), Θράκης (Γαβριηλίδης), Φθιώτιδας (Κουτρουμάνος), Καστοριάς (Φωτιάδης), ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας (Παπαχρήστος), Αθηνών (Δημητρίου), Θεσσαλίας (Λασκαράκης), Λάρισας (Γρηγορίου), Κιλκίς (Χατζηαποστόλου) και ο τέως πρόεδρος της ΕΠΣ Κοζάνης, Χρ. Σάββας.

Επίσης το παρών έδωσαν από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ οι Μ. Γκαγκάτσης και Μ. Τεβεκέλης αλλα και οι Κωνσταντινίδης και Πέλκας, από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός ο Β. Κωνσταντίνου και από την ΠΑΕ ΑΕΚ ο Μ. Λυσσάνδρου.

Η εκδήλωση άνοιξε με την ευλογία της πίτας και στη συνέχεια ο πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων νομού Πέλλας, Αστέριος Αντωνίου είπε μεταξύ άλλων στο logospellas: «Η σημερινή γιορτή του ποδοσφαίρου, της ΕΠΑ Πέλλας, είναι αφιερωμένη σε όλους εσάς τους ακούραστους μαχητές του Ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου. Όλοι γνωρίζουμε τα πολύ σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει το ελληνικό ποδόσφαιρο, τα οποία βιώνουμε και έχουμε αναδείξει από το 2016 ως ΕΠΣ Πέλλας και προσπαθούμε να δώσουμε ένα τέλος σε μια περίοδο αναξιοπιστίας και φαυλότητας…».