«Δεν έχει ιδέα το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης για τη μελέτη του νέου κλειστού γυμναστηρίου της Αλεξανδρούπολης»

 

Στην σοβαρότατη αποκάλυψη ότι το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης δεν έχει ιδέα για την μελέτη του νέου κλειστού γυμναστηρίου Αλεξανδρούπολης, που υποτίθεται ότι του έχει ανατεθεί, προχώρησε ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Παύλος Μιχαηλίδης.

«Ενώ είχε πει και μάλιστα από το καλοκαίρι ότι έχουν εξασφσαλιστρί τα χρήματα για την κατασκευή του νέου κλειστού, αυτό που είπε ο κ. Λαμπάκης ότι τη μελέτη την κάνει το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης δεν ισχύει», υποστήριξε ο κ. Μιχαηλίδης σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις.

Μιλώντας συγκεκριμένα στην εκπομπή του Δημήτρη Κολιού στον Maximum FM, ο Παύλος Μιχαηλίδης υποστήριξε ότι «το ΔΠΘ δεν έχει καμία αρμοδιότητα ή καμία απόφαση για να κάνει τη  μελέτη κλειστού γυμναστηρίου».

Πρόσθεσε ότι η πληροφορία που μετέδωσε είναι απολύτως διασταυρωμένη και θα την επιβεβαιώσει ακόμα και ο ίδιος ο δήμαρχος, επαναλαμβάνοντας: «Η μελέτη του κλειστού γυμναστηρίου είναι στον αέρα, δεν έχει ξεκινήσει από καμία υπηρεσία. Σας διαβεβαιώ διασταυρωμένο ότι το πανεπιστήμιο δεν έχει καμία ιδέα για την μελέτη αυτή, δεν υπάρχει ούτε μία γραμμή, δεν έχει καν ξεκινήσει».

Ο Μιχαηλίδης εξαπέλυσε επίθεση στον κ. Λαμπάκη με αφορμή αυτό το θέμα αλλά και μια σειρά από άλλα, υποστηρίζοντας ότι ο δήμαρχος είναι μαλωμένος με την αλήθεια και παρουσιάζει τα πράγματα ως καλός δικηγόρος διαφορετικά από ό,τι είναι. Πρόσθεσε ακόμα ότι «όταν η Λέσχη Πετοσφαίρισης έκανε ανειδιωτελώς προτάσεις και μελέτες για τι νέο κλειστό, ο δήμαρχος δεν τις δέχθηκε και ειρωνευόταν τους ανθρώπους της λέσχης που πλέον ανέστειλε την λειτουργία της».

Ο κ. Μιχαηλίδης υποστήριξε ότι πράγματι τα χρήματα της Περιφέρειας έχουν εξασφαλιστεί για να γίνει το έργο του νέου κλειστού γυμναστηρίου της Αλεξανδρούπολης, που υπενθυμίζεται ότι όπως έχει γίνει γνωστό, θα πάρει το όνομα του τέως περιφερειάρχη Γιώργου Παυλίδη που έφυγε από την ζωή πέρυσι αλλά φρόντισε πριν συμβεί αυτό να εξασφαλίσει την χρηματοδότηση.

Ωστόσο «ακόμα δεν έχει ξεκινήσει τίποτα, τα χρήματα της Περιφέρειας υπάρχουν και είναι εξασφαλισμένα, ωστόσο μπορεί κάποιος άλλος Δήμος που θα εμφανιστεί πιο έτοιμος και με μελέτες να πάρει αυτά τα χρήματα και έτσι να χαθούν από την Αλεξανδρούπολη», διευκρίνισε ο Παύλος Μιχαηλίδης που έκανε έκκληση να αποτελέσει πρώτη προτεραιότητα για τους πολιτικούς άρχοντες της Αλεξανδρούπολης το συγκεκριμένο έργο.