ΕΠΣ Έβρου: Βαρύ πένθος στο Σουφλί – Αναβάλλεται ο αγώνας με τις Καστανιές

 

Ανταπόκριση από το Σουφλί: Νίκος Γκούντλης

Την απώλεια ενός πολύ αγαπητού παλιού ποδοσφαιριστή, παράγοντα αλλά πάνω από όλα φίλου της ομάδας θρηνεί από το πρωί ο Έβρος Σουφλίου. Έφυγε αιφνιδιαστικά από την ζωή ο Σταμάτης Μούτλιας, μόλις στα 48 του χρόνια.

Υπήρξε ποδοσφαιριστής στην ομάδα του Α.Σ. Έβρος Σουφλίου. Επίσης διετέλεσε πρόεδρος της αγαπημένης του ομάδας αλλά πάντα ήταν κοντά της, έστω και σαν απλός φίλαθλος. Ιδιαίτερα αγαπητός από όλους.

Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί αύριο Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017 και σύσσωμη η Ομάδα του Έβρου Σουφλίου καθώς και το Δ.Σ. θα δώσουν το παρών για να του πουν το στερνό αντίο!

Ο ποδοσφαιρικός αγώνας που είχε προγραμματιστεί ανάμεσα στις ομάδες του Α.Σ. Έβρος Σουφλίου και του Άρδα Καστανεών στο γήπεδο Σουφλίου για την Α’ ΕΠΣ Έβρου αυτονόητα αναβάλλεται λόγω πένθους.

«Ο πρόεδρος και το συμβούλιο του Έβρου Σουφλίου ευχαριστούν θερμά την ΕΠΣ Έβρου και το σωματείο ΆΡΔΑΣ ΚΑΣΤΑΝΕΩΝ για την κατανόηση στο αίτημα για την αναβολή του αγώνος. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει Αγαπητέ Φίλε Σταμάτη… δεν σε ξεχάσουμε ποτέ!!!», αναφέρει ανακοίνωση του συλλόγου.