ΕΠΣ Έβρου: Εργομετρικά τεστ στην Κομοτηνή για πέντε παίκτες της ακαδημίας του Σουφλίου

 

Πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τρίτη η πρώτη επίσκεψη της ακαδημίας του Α.Σ. Έβρος Σουφλίου στο Πρότυπο Κέντρο Εργομετρίας και Μεταβολισμού στην Κομοτηνή.

Με αυτόν τον τρόπο ουσιαστικά ξεκίνησαν τα εργομετρικά τεστ για την ακαδημία, που ανήκει στο δίκτυο τς ΠΑΕ ΑΕΚ, με άμεσο στόχο να περάσουν όλοι οι αθλητές της, κυρίως όμως του παιδικού τμήματος.

Στόχος αυτών των τεστ είναι να αρχίσουνε να δουλεύουνε σωστά στις δυνατότητες του καθενός παίχτη της έτσι ώστε να έχουνε μεγιστοποίηση της απόδοσης του και κατ’ επέκταση της απόδοσής του συνόλου της ομάδας του.

Η πρώτη επίσκεψη για αυτό το πρώτο στάδιο των τεστ αφορούσε πέντε αθλητές και συγκεκριμένα τους αθλητές Λευτέρη Φουτσιτζή, Βαγγέλη Γιαννακόπουλο, Δημήτρη Λαζίδη, Δημήτρη Σοφοτάσιο και Νίκο Τσακαλδήμη.

Ο προπονητής του παιδικού τμήματος Γιώργος Πετκίδης αποκαλύπτει ότι στα επόμενα στάδια θα ακολουθήσουν και άλλοι παίχτες και προσθέτει:

«Η  ακαδημία μας προσπαθεί με όλες τις δυνάμεις της για το καλό των παιδιών της. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κ. Νικολαΐδη Κωνσταντίνο για την παροχή υπηρεσιών και την άμεση συνεργασία του με την ακαδημία μας».